×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Jinro & MorroW ute – SjoW ensam svensk kvar

1
Alldeles nyss spelades kvartsfinalerna klart på DreamHack Stockholm Invitational i Kulturhuset. Där vi fick se vår svenske zerg-representant MorroW möta den tvåfaldige GSL-vinnaren MC i första matchen.
oGsMC vs. mouzMorroW – 2-1
1-0 (Metalopolis)
1-1 (Crossfire)
2-1 (Shakuras Plateau)Dagens andra match var mellan tyske TLO och amerikanske superzergen IdrA där TLO snabbt tog hem första kartan genom att smälla ner sju Barracker och sätta enormt mycket press på zergen. Det dröjde inte länge innan TLOs marines hade förintat IdrAs expansion samt hans chanser att vinna den första kartan.
LiquidTLO vs. EGIdrA – 1-2
1-0 (Xel'Naga Caverns)
1-1 (Metalopolis)
1-2 (Crevasse)
I den tredje kvartsfinalen var det dags för svenske SjoW att möta den kanadensiske protoss-spelaren HuK. Den första kartan slutade i HuKs favör men det var inget mönster som skulle återkomma. SjoW visade sedan vad han verkligen gick för, kontinuerliga medivac-drops samt plågsamma banshee-attacker var två nyckelpunkter till hur svensken lyckades vinna de två sista kartorna.
dignitasSjoW vs. LiquidHuK – 2-1
0-1 (Shakuras Plateau)
1-1 (Crossfire)
2-1 (Metalopolis)
Den fjärde och sista kvartsfinalen bjuder inte på något roligt resultat för oss svenskar. Då White-Ra lyckades avvärja alla Jinros attacker och komma tillbaka med stora motattacker som lyckades vinna båda kartorna åt honom.
LiquidJinro vs White-Ra – 0-2
0-1 (Terminus)
0-2 (Metalopolis)
Alldeles strax börjar semifinalerna i turneringen där IdrA ställs mot MC samt att det blir en repris på IEM-finalen i Kiev då SjoW möter White-Ra.
Semifinaler
oGsMC vs EGIdrA
dignitasSjoW vs. White-Ra
Missa inte dessa episka matcher, ni hittar stream både hos DreamHack och Aftonbladet.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..