×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Filmtorsdag – Finland, Tyskland och... Märsta?

1
Det var över tre veckor sedan vi senast hade ett par filmer att visa er så vi tyckte det var dags nu när det bara är en dag kvar till fredag och allt! Idag bjuder vi på en finsk film från en Online Kingdom-spelare, en turneringsfilm från IEM och en svensk film om en lite mindre känd spelare!


H^N tEh movie
av qaxx

En finsk kille som går under smeknamnet quxx har nyligen släppt en CS-film om den finska spelaren Hannu "H^N" Pohjalainen som är en del av det Copenhagen Games-aktuella laget Online Kingdom. En hel den sköna frags presenteras i den fem minuter långa filmen som ligger på hela 467 MB om man väljer att ladda hem den.


Den korta introduktionen ger oss ingen vidare info eller några fräcka HLTV-flygningar, men vem behöver dessa å andra sidan? Det tar inte lång tid innan H^N:s frags börjar rulla och filmen känns, trots användandet av Celldweller - Switchback, inte som alla andra filmer. Den är inte speciellt bra redigerad och den har ingen makalös kvalitet, men det är något som gör att jag gillar den. Den påminner mig om hur lite halvknackiga filmer med kända spelare med galna frags från cuper och praccar pumpades ut förr i tiden, vilket är trevligt då nostalgikänslor alltid är välkomna hos mig.

Det enda jag egentligen vill klaga på när jag ser filmen är att in game-ljudet är lägre än musiken i början, högre än musiken i mitten-delen och än en gång lägre än musiken mot slutet. Lite störande att han inte kunde välja en, men det är bara en liten detalj egentligen.

Detta är, precis som skrivet ovan, ingen film för en person som älskar välredigerade CS-filmer. Det är dock en väldigt underhållande film med snygga klipp mot delvis bra motstånd!

Länkar

The Best Of: IEM5 World Championship
av Arsalan Khan

Skaparen av IEM5 European Championship är tillbaka med en film som fyller samma syfte som den senaste – visa de bästa CS-sekvenserna från Intel Extreme Masters senaste turnering. Denna gång är materialet från de globala finalerna som spelades för ungefär en månad sedan.


Precis som den förra filmen har denna rulle ett riktigt pampigt intro. Jag måste dock säga att man redan vid filmens introduktion märker en klar uppgradering från den förra filmen. Som Pendulum dunkar i högtalarna dränks man i sköna frags från världseliten och redigeringen är precis som i den förra filmen; väldigt stilren. Man märker att Arsalan Khan har lagt mycket fokus på materialet han har och inte materialet han skapar, vilket är smart.

Ett enormt plus är att filmen avslutas med en final-fragdel. Något jag personligen stört mig på tidigare är att evenemangsfilmer nu för tiden bara slutar tvärt utan att riktigt presentera finalmatchen. Ett steg i rätt riktning men man har ändå inte lyckats trycka in någon sorts glädjescen eller något dylikt som visar hur det såg ut när det vinnande laget vann. Petitesser, petitesser.

Hur som bjuder denna film på högt tempo och sköna frags mellan världens bästa spelare och lag. Är detta något som faller dig i smaken kan du, med hjälp av ett knapptryck, se filmen nedan!

Länkar:

election the ultimate movie
av equality

Okej, jag har tidigare skrivit att vi inte riktigt vill skriva om utdaterade filmer men då det inte släppts speciellt många sevärda filmer under en senare tid så jag rotade igenom vårt breda vackra forum och hittade denna lilla video.

Filmen handlar om den mindre kända spelaren election, som i filmen reprensenterar det småkända mixlaget atoc. Filmen är skapad av Authentic Pictures-medlemmen equality som senast gjorde en film vid namn BJOERN4, en film som uppmärksammades här i Fragbites lilla filmhörna.


Precis som de flesta andra filmer som görs av svenska filmskapare idag är filmen väldigt behaglig för ögonen. Musiken består av rockig musik som absolut går att lyssna på filmen igenom utan att man ska bli irriterad eller allmänt less. Fragsen är givetvis bra, men det är aningen för många anti-eco-frags samt lite för okänt motstånd för att det ska falla mig galant i smaken. Kul att se lite bekanta smeknamn från AWTR dock, det känns inte som igår!

Det finns inte direkt något mer att säga. Effektmässigt är detta den bättre av alla tre filmer, men å andra sidan har ingen av dessa tre filmer lagt mest fokus på att presentera effekter. Man skulle kunna säga så här; denna film är den bäst redigerade av dessa tre, men den kanske inte har det mest intressanta innehållet. Spana in filmen i vilket fall som helst!

Länkar:Nedan kan ni rösta på vilken av dessa tre filmer ni tyckte var bäst. Glöm inte bort att ni kan tipsa om filmer ni sett, helst lite nyare filmer! Ni tipsar genom att skicka ett PM till mig (rich)!

Vilken film förgyllde er dag mest?

418 personer har röstat

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..