×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dennis fullvärdig medlem i SK? Budak kommenterar!

1
Efter ett långt testspel verkar det nu bara saknas ett officiellt uttalande från den tyska organisationen för att dennis ska vara presenterad som fullvärdig SK-spelare.
Rykten har florerat under en längre tid, i många fall tillsammans med en bild på ett kontrakt från SK, påskrivet och klart från båda parter. Det verkar nu alltså bara återstå formaliteter innan det hela blir känt för allmänheten.

Men enligt vad Fragbite erfar kan avslöjandet – det påskrivna kontraktet till trots – dröja ända till efter det svenska lagets deltagande på Copenhagen Games 21-23 april då en eller flera personer inom organisationen fortfarande inte är helt säkra på dennis vara eller icke vara.

Spännande dagar och veckor följer. Fram tills dess att TheSlaSh & co ger ett officiellt uttalande kvarstår dennis status som testspelare i SK-laget. Av allt att döma är det dock bara en tidsfråga innan den etiketten försvinner.

Uppdatering:
Fragbite har fått uppgifter om att dennis har blivit utsatt för ett sabotage och att detta inte är ett riktigt kontrakt. Vi kommer att följa storyn och uppdatera med mer information.

Uppdatering²:
SK:s manager Anton Budak har kommenterat det hela, ni kan läsa det hela nedan.
Det stämmer att han har fått ett kontrakt men det börjar inte gälla förrän jag skriver på det. Jag har bestämt att jag vill se mer av honom då jag tycker att han har mer att bevisa i tävlingssammanhang.

Jag är öppen för andra spelare, det ska jag inte sticka under stolen, men det är så det fungerar. Jag måste ha framförhållning, då han inte är säker måste jag ha andra alternativ.

Dennis är en bra spelare men saknar rutin. Han har dock bevisat att han är bra, men jag vill se att han är bra mer än en turnering. Många spelare kan bli duktiga, men jag söker en spelare som är bra och stadig. Vi vill inte göra samma misstag som vi gjort tidigare där man testar en spelare för kort tid, så jag bestämde mig för att testa honom en längre tid.

Jag söker en spelare med samma skill och spelstil som Gux för att jag tror att vi hade varit riktigt svåra att slå med Gux i laget. Men vi kör med dennis nu och hoppas på att han blir vår nya storstjärna!

162 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 162 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..