×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Tävling: Vinn biobiljetter till Sucker Punch!

1
Den 8 april är inte bara datumet då Johannes Paulus II begravdes i Peterskyrkan i Vatikanstaten, det är även datumet då filmen Sucker Punch kommer att ha premiär i Sverige! Sucker Punch är en film regisserad av mannen bakom filmer som 300 och Watchmen, Zack Snyder, och handlar om en flicka som blivit institutionaliserad av sin stränga styvfar. På anstalten flyr hon till en alternativ verklighet som en strategi till att fly från institutionen.

Nu har du chansen att vinna två biobiljetter till filmen då Fragbite tillsammans med Filmtipset arrangerar en liten tävling. Vill du gå på bio med en polare? Eller vill du kanske bjuda ut en söt tjej? Det enda du behöver göra för att vinna två biljetter till denna film är att kolla på trailern, svara på tre simpla frågor och helt enkelt motivera varför just du ska vinna biljetterna.
Fråga 1:
En skådespelerska som medverkar i Sucker Punch har även arbetat med Zack Snyder i Watchmen. Hon är mest känd för sina insatser i filmer som Sin City och filmserien Spy Kids. Vad heter denna skådespelerska?

Fråga 2:
Huvudrollen i Sucker Punch är en ung skådespelerska från Australien som började agera vid nio års ålder. Hon har medverkat i filmer som Ghost Ship, Darkness Falls och Lemony Snicket's – A Series of Unfortunate Events. Vad heter skådespelerskan?

Fråga 3.
I Sucker Punch medverkar även en väldigt talangfull skådespelerska som spelar en "street-smart" karaktär vid namn Blondie. Skådespelerskan är mest känd för sin medverkan i High School Musical-serien. Vem är skådespelerskan?

Motivering:
Skriv en motivering till varför just du ska vinna två biobiljetter till Sucker Punch. De fem bästa motiveringarna vinner biobiljetter till sig själva och en vän, förutsatt att man svarat rätt på de tre föregående frågorna.

Den absolut bästa motiveringen vinner även en exklusiv litografi signerad, för hand, av filmens regissör Zack Snyder. Det finns dock bara ett exemplar så det är alla medlemmar på både Fragbite och Filmtipset som tävlar om denna papperstunna skatt! Notera att du måste svara rätt på de tre frågorna för att kunna vinna denna litografi.


Ett foto på litografin som just du kan vinna.
Nere till höger ser ni signaturen.
Klicka för större bild.

Ni har fram till den 7 april 2011 på er att svara på frågorna. Vinnarna kommer att annonseras ut här på Fragbite kort efter att tävlingen avslutats.
Priser:
1. Signerad litografi av Zack Snyder + 2st biobiljetter
2. 2st biobiljetter
3. 2st biobiljetter
4. 2st biobiljetter
5. 2st biobiljetter
Lycka till!
För att förhindra fusk och sabotage går inte denna nyhet att kommentera!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..