×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Ytterligare tre stora namn till Sthlm Invitational

1
Tidigare i veckan gick Dreamhack ut med fyra av de åtta spelare som ska delta i Stockholm Invitational-turneringen som tar plats i Kulturhuset i Stockholm den 12 april.
Nu har dom offentliggjort ytterligare tre spelare. Det är tre européer som anslutit till skaran av spelare som ska tampas om de 100 000 kronorna som står på spel.

En av de spelarna som presenteras är turneringens andra zerg-spelare och det är ingen mindre än Sveriges egen MorroW. Som vi åtskilliga gånger sett delta och placerat sig bra i många storslagna och prestigefyllda turneringar.

Tillsammans med MorroW så presenteras även turneringens tredje protoss-spelare samt den första random-spelaren. Vi pratar såklart om det ukrainska monstret White-Ra och TeamLiquids egna TLO.
Deltagarlista för Sthlm Invitational
LiquidJinro
mouzMorroW
EGIdrA
oGsMC
LiquidHuK
White-Ra
LiquidTLO
Det saknas i nuläget bara en spelare för att deltagarlistan ska bli fulltalig. Vem den sista spelaren blir återstår att se. Dock bäddas det redan nu för att bli en otroligt underhållande och spännande turnering.

Källa: Dreamhack.se

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..