×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Även HuK och IdrA till Stockholm Invitational

1
Under gårdagen fick allmänheten smaka på en saftig nyhet från DreamHack som berättade att Jinro och MC kommer att delta på DreamHacks Stockholm Invitational.
DreamHack har nu gått ut med ytterligare två stjärnor kommer att delta. Det är nordamerikanerna HuK och IdrA som kommer att resa över Atlanten för att delta i Stockholm. Båda spelarna är TSL3-deltagare där kanadensaren blev utslagen i den första slutspelsomgången medan IdrA inte spelat sin sextondelsfinal än.

Deltagarlista för Sthlm Invitational
LiquidJinro
oGsMC
LiquidHuK
EGIdrA
Den välkända Zerg-spelaren IdrA åkte nyligen hem från GSL i Korea för att satsa på StarCraft II främst i sitt hemland, men uppenbarligen finns det möjligheter för honom även i Europa.

Ytterligare fyra spelare kommer att offentliggöras i dagarna då turneringen har åtta platser att fylla. Stockholm Invitational har en prispott på 100 000 kronor och kommer att spelas i Kulturhuset den 12 april.

Källa: DreamHack.se

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..