×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Vinnarna i Intel-tävlingen korade

1
Inför IEM:s globala finaler arrangerade vi en tävling i samarbete med Intel och ESL där man skulle skapa en egen skylt som visade vem man hejjade på under de globala finalerna.
Intel Extreme Masters globala finaler är nu över och precis som utlovat har vinnare utsetts där ägaren till det förstaplacerade bidraget vinner en Intel Core i7 Extreme Edition CPU.

En hel del bidrag ramlade in och vi på Fragbite vill tacka alla som deltog i tävlingen och vi hoppas att intresset kommer vara lika stort i framtiden!

Vinnarna:
1. buhr – Intel Core i7 Extreme Edition CPU
Med motiveringen att denne faktiskt lagt ner extremt mycket energi på att skapa en väldigt snygg och avancerad skylt. Ambitiöst och stiligt!



2-3. Re1nForce – Razer bundle: Mus, musmatta och headset
Skylten var inget att hurra över, men killens kärlek för fnatic beskrivs extremt bra i bilden. En hel vägg med fnatics logo samt en matchtröja indikerar ett liv dedikerat till ett Counter-Strike-lag.



2-3. Fejjzer – Razer bundle: Mus, musmatta och headset
Här har vi ett humoristiskt men ändå dedikerat bidrag där Fejjzer har skapat en egen f0rest-mask och en humoristisk skylt. Med chips och cola laddat följer han IEM:s globala finaler intensivt!

Dessa tre är dock inte de enda som kommer att få prylar hemskickade – fem Razer-musmattor har lottats ut och de lyckliga vinnarna listas nedan.

Vinnare av musmattaVill gratulera vinnarna och än en gång tacka alla som deltog i tävlingen!

Samtliga vinnare ska ha blivit kontaktade via Fragbites meddelandesystem och en eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

59 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 59 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..