×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DH med 810 000 kr till StarCraft 2 under året

1
DreamHack har gått ut med mer information om hur deras turneringar och prispotter kommer att se ut under året. Efter att tidigare ha meddelat att StarCraft 2 kommer att vara DreamHacks huvudspel går man nu ut med prispotterna för de fem StarCraft 2-turneringarna som kommer att anordnas under året.
Förutom DH Summer och DH Winter kommer ytterligare två LAN-turneringar att arrangeras där StarCraft 2 kommer att spelas. Den ena av de två nya turneringarna kommer att vara en svenskt turnering medan den andra beskrivs som en europeisk turnering.

Den svenska och den europeiska turneringen har en prispott på 100 000 kr var, som kan jämföras med DH Winter 2010 som hade 150 000 kr. DH Summer kommer att ha 200 000 kr medan DH Winter kommer att ha otroliga 400 000 kr i prispotten!

Utöver de fyra LAN-turneringarna kommer även en online-turnering att arrangeras i mars, där deltagarna kämpar om en prispott på totalt 10 000 kr. Vinnaren av online-turneringen blir, liksom vinnarna av de tre första LAN-turneringarna, direktkvalificerad till årsfinalen på DreamHack Winter.

DH har som vi tidigare rapporterat om gått ut med att deras totala prissumma för året uppgår till hela 1,5 miljoner. Detta innebär att mer än hälften av pengarna går till StarCraft 2, men med tanke på den stora summan finns det ändå en hel del pengar kvar för Counter-Strike och andra spel att dela på.

70 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 70 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..