×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

xPerience.se tappar mezzo

1
Nyss meddelades det i #xPerience.se att xPerience.se:s CL mezzo lämnar klanen. Mezzo har varit med i klanen under en lång tid och har uppnått mycket bra resultat tillsammans med xP.se. xPerience.se har trots denna förlust sju aktiva spelare, inga mindre än:
  • dampv
  • diGital
  • dsn
  • NIRee
  • saman
  • zapman
  • zo1o
  • Det är klart man undrar vad som har hänt så jag tog mig ett samtal med mezzo.

    [kun]mezzo


    Hejsan mezzo, skulle du vilja presentera dig för dom som inte riktigt vet vem du är?

    Idétorka i bregottfabriken ser jag :). Jag heter Henrik, bor en bit utanför Göteborg, jobbar på så att dagarna tar slut fort, annars spelar jag en del CS för skojs skull.

    Varför jag stör dig en sen fredagskväll är förstås för att du lämnat xPerience.se, skulle du vilja förklara det?

    Det är en kombination av olika anledningar, för ett tag sen var xP ett lag som jag var villig att satsa 110% för, jag kämpade för att få klanen att utvecklas och att utvecklas tillsammans med den. Sen sprack det som var "xP" för mig när erks lämnade klanen, det blev lite färre leenden, lite mer gnäll. Till slut var jag helt enkelt inte motiverad att spela och utvecklas med laget I samband med att jag fick jobb och lite andra saker gick jag inaktiv i laget, de tog in nya spelare och byggde en ny grund.

    Jag började spela lite på lösen med kompisar som jag allmänt känner och inte har samma press för framgång med. Då var det helt plötsligt kul att spela igen. I och med att xP nu har sju stycken aktiva spelare som alla är mycket duktiga så känner jag inte att det finns någon plats för mig i laget. Dessutom trivs jag nog bättre med personerna i klanen kun.

    Din nuvarande klan #kun är det något vi kommer få se mer av i framtiden?

    Vi har inget uttalat mål ännu, men just nu sitter vi och lanar och det har gått oväntat bra på praccar när vi inte ens har haft taktiker. Vi kommer att satsa efter hur det känns denna helg tror jag. Kan bli en skoj-klan, kanske ser ni oss på WCG-kvalet :).

    Då tackar jag för mig och önskar xP.se samt mezzo lycka till i framtiden, något du vill tillägga?

    Först och främst ett stort tack till de i xP som jag har haft otroligt roligt tillsammans med. ZapmaN är och kommer alltid vara min bebis, ingen kan stå och vänta på en hamburgare mer tålmodigt än dampv, spänningen i väntan på att NIRee ska vakna är alltid lika underbar, erks och snajdan kommer alltid att tävla i om vem som är sämst i Q3. Sen vill jag även tacka indo's mamma som bjöd på bullar och saft när vi var hemma hos honom förut.

    55 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 55 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..