×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

caYa tappar greppet om Hyper

1
Det meddelades för en stund sedan att Hyper lämnar klanen caYa, där han har spelat ett tag. Laget har uppnått mycket bra resultat på sistone. Jag letade reda på honom för att få veta lite mer om vad som hänt och vad framtiden har att bjuda för Hyper.
Hyper

Hej Hyper! Innan vi ställer några andra frågor, skulle du kunna presentera dig?

Hej arcaon. Jag heter Daniel "pluggar" första året på gymnasiet, Samhäll/Idrott, är snart 17 år gammal och har spelat CS en del.

Det meddelades idag att du lämnar caYa. Varför hände detta?

Ja du...detta hände på grund av att jag inte kom överens med en annan person i klanen. Vi pratade om det och kom fram till att detta kanske var den bästa lösningen efter allt.

Det var tråkigt att höra. Tänker du fortsätta med CS aktivt?

Ja det kan du ge dig fan på! :) Sitter dock just nu utan en spelbar dator, beställde dock en ny igår. Så fort den anländer är det full fart igen!

Har du fått några intressanta anbud än?

Jag har väl varit "free agent" i en hel halvtimme nu så, nej inte ett enda. :) Jag förväntar mig inte heller något.. Man får se vad som händer!

Berätta varför just du kommer att vara farligare än någonsin nu!

Har svårt att se hur jag skulle kunna vara farlig utan ett lag, men så fort jag hittat ett lag så blir man ju sporrad som fan att slå caYa i varenda turnering! :)

Så ditt mål med livet är nu att ge caYa så mycket däng att de inte kan sitta på fjorton dagar?

Ja, minst. Nu ska jag pressa tills fingrarna blöder!

Hoppas att de inte blöder för mycket, för då kan du dö! Lycka till med klanletandet! Är det några små ord du vill lägga till?

Ja...skulle vilja tillägga att jag kommer alltid digga alla killar i caYa stenhårt och har inget otalt med någon av dem. Klanletandet får gärna klanerna göra lätt för mig och Raffe kommer alltid vara störst i mina ögon.
Med andra ord lär vi få se mycket av Hyper även i framtiden, det är bara att vänta och se vad han dyker upp härnäst!

62 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 62 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..