×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

icsu och Angels-blandning med ny satsning

1
Det var i slutet av september som icsu splittrades efter interna problem. Nästan en månad senare valde Begrip att göra sig av med floreNz och rdl, som sedan ledde till en undergång för det Angels-baserade laget.
Nu har man valt att testa en mixtur av de två lagen i ett nytt lag. Det är emilio, dalito och rape från icsu som tillsammans med floreNz och Givar från Angels/Begrip skapar laget da_team, som är ett temporärt namn fram tills det att femman hittar en organisation.
da_team
floreNz
givar
emilio
dalito
rape
Borta hos HLTV.org har man fått ett litet uttalande från emilio där han förklarar hur taggat laget är på att spela.

"Med den rätta träningen kan vi gå riktigt långt, det här är ett lag jag verkligen tror på. Vi har ett par erfarna spelare och vi är alla motiverade och vill spela CS mer än någonsin", säger emilio till HLTV.org.

Laget satsar på att åka till bland annat ASUS Winter och 4Kings LAN under det kommande året, men bara om man finner en organisation.

99 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 99 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..