×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Lions vinner ASUS Summer 2010 efter rysare!

1
Till mångas förvåning kom inte Na`Vi till final – det var nämligen k23, som tidigare slagit ut bland andra svenska Angels, som tog deras finalplats efter en totalöverkörning i semifinalen.
Först ut var Dust2, en karta som inte blev det minsta jämn – trots en sinnessjuk insats av k23:s AdreN. Lions inledde starkt och avslutade starkt, och någon chans fick då inte k23 alls. Train däremot, där kan vi snacka rysare. En inledande 8-7-halva där svenskarna var försvarare bäddade för en uppförsbacke. Som anfallare blev det helt enkelt lika svårt, sju rundor fick man och resultatet stod på 15-15. Lions tog då ett tillfälle att snacka till sig, och efter en stund var det bara att sätta sig.

Lions började nu som försvarare, och gjorde en betydligt mer övertygande halva då man tog tre raka i övertiden. Den första rundan som anfallare såg ut att förloras när två Lions-spelare blev plockade, och två av de tre resterande spelarna satt med lågt hp. Detta vände dock Lions, mycket tack vare FYRR73 plockade man tre-mot-fem-situationen och vann finalen med 19-15.
Lions vs. k23 – 2-0 (16-5, 19-15)
För er som vill gratulera Lions, besök deras facebook!

Slutplaceringar:
1. Lions – ~68 700:-
Xizt, FYRR73, kHRYSTAL, niko, threat

2. k23 – ~34 300:-
N1ck3L, beAst, MihaO, AdreN, Nurtas

3. Na`Vi – ~20 600:-
Edward, markeloff, starix, Zeus, esenin

4. forZe – ~13 700:-
Dosia, Dober, Fox, OverDrive, HEL1

5-6. partY – Hårdvarupriser
ANGE1, strike, xaoc, craft1k, Kucher

5-6. gethard – Hårdvarupriser
B1ad3, shiney, shara, krutoi, zurab

7-8. Stockholm Angels
floreNz, plyfa, rdl, givar, keiz

7-8. Iron Will
LeX, redman, Snoop, F_1N, Sneg

59 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 59 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..