×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

mTw floppar i danskt WCG-kval – missar L.A.

1
Den 28:e augusti 2010, det vill säga idag, har varit - och är - en fullspäckad dag för alla CS-fans. Förutom ASUS Summer spelas även det brasilianska men framförallt det danska kvalet till WCG.
Efter en varsin vinst mot teamteam respektive DSRack (f.d. puta) var de båda favoriterna wCrea och mTw i final. Lagen skulle drabba samman i en spännande match som var direkt avgörande för vilket lag som skulle få äran att representera Danmark under WCG-finalerna i Los Angeles, USA om ungefär en månad.

Kampen tog sin start på Train. ArcadioN & co i wCrea började bäst och gick snabbt upp i en 6-0-ledning som försvarare innan mTw kunde plocka sin första runda. Andrummet blev dock kortvarigt och i halvtid stod det hela 12-3 till de förstnämnda.

I andra halvlek spelade mTw litet bättre men wCrea kunde stänga matchen vid ställningen 15-10.

Finalen fortsatte på de_tuscan. Här var det ombytta roller och ave och hans mannar såg till att en tredje karta skulle behöva spelas innan en vinnare skulle vara korad. Slutresultat 16-8.

Den starka prestationen till trots klarade inte mTw att stå emot landsmännen på Dust2. wCrea hade säkert mycket hjälp av att man säkrade kartans båda pistolrundor. Detta till trots vann man ändå med oväntat stora siffor, nämligen 16-9.
Slutplaceringar
1. wCrea
ArcadioN, suraNga, karrigan, wazorN & Friis.
2. mTw
ave, Sunde, trace, minet & zonic.
3-4. DSRack
crapzn, crZy, DON OLIVER, dalle & Nissos.
3-4. teamteam
luffeb, Maximus, Snappi, xone & katulen.
Detta innebär att ytterligare ett världslag är ute ur leken. Sedan tidigare är det klart att både fnatic och mousesports missar WCG, i deras fall berodde det dock inte på svaga resultat utan konflikter med WCG-administrationen.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..