×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Extrem hetta på ESWC oroar

1
En av inledningsdagens största snackisar på ESWC i Paris är slutspelsdagarnas lokalers värmenivå – som är av det extrema slaget. Nu oroar man sig hur slutspelet överhuvudtaget ska fungera för proffsspelarna på lördag och söndag.
Nostra, som jobbat i lokalerna timtals under dagen, tror inte att situationen håller för slutspelet.
– Om det fortsätter att vara så här varmt under slutspelet så tror jag inte att det kommer hålla. Jag tyckte att det i jämförelse var svalt att gå ut i solskenet där det var över 40 grader varmt.

På lördag och söndag, under själva slutspelen i ESWC, kommer man att förflytta sig till andra större lokaler och det är i samband med uppbyggnaden av dessa lokaler som den extrema hettan noterats.

Enligt ett rykte har värmen orsakats av att ESWC missat att betala luftkonditioneringen – ett luftkonditioneringssystem som nu istället pumpar ut varmluft. Arrangörerna, och deltagarna, hoppas förstås att det ska kunna lösas innan man flyttar över hela verksamheten till de heta lokalerna.

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..