×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

MYM ändrar sig – ''fortfarande inofficiellt''

1
Kvällens pressmeddelande från MYM – som meddelade att kHRYSTAL och FYRR73 i MYM blivit utbytta av BARBARR och moddii – har raderats från MYM:s webbplats med hänvisning till att det ännu inte är klart.
En något obekväm situation har uppstått under kvällen där MYM först gått ut med att man genomfört två spelarbyten, och sedan ändrat sig med hänvisning till att "det fortfarande är inofficiellt".
– Basically the thing is that there was a conversation problem between the management from meetyourmakers and the players, skriver MYM-bossen Sascha Ackermann i ett kort uttalande till HLTV.org.

Slutsatserna man kan dra av detta är att MYM fortfarande i förhandlingar med H2k-spelarna men att något definitivt beslut ännu inte tagits. Att döma av en skärmdump från EAC som cirkulerat på webben de senaste dagarna har moddii tvekat om att återvända till laget som sparkade honom vid årsskiftet.

Mer info lär följa de närmsta dagarna.

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..