×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kHRYSTAL fullvärdig medlem i MYM – Jumpy lämnar

1
När vi häromdagen rapporterade att kHRYSTAL skulle ersätta Jumpy på SM-slutspelet var det oklart huruvida lösningen skulle bli permanent. I dag har vi dock nåtts av beskedet att MYM:s taktiker faktiskt lämnar laget och blir föga förvånande ersatt av just kHRYSTAL. Rollen som ny taktiker tilldelas FYRR73.
Det är på grund av motivationsbrist Jumpy väljer att gå i tidig pension. Till lagets sida säger han att det är svårt att kombinera ett heltidsjobb med en karriär som CS-spelare och att det är bättre för laget att spela med någon mer motiverad.

Ersättaren kHRYSTAL, som senaste huserade i SK, berättar kort att det ska bli roligt att spela på den internationella scenen igen.

MYM är just nu högaktuella med SM-slutspelet som kommer att avgöras imorgon. Under dagens gruppspel gick man som tåget och torskade bara tolv rundor på tre matcher. Avbräcket verkar alltså inte ha tagit allt för hårt på favoriterna.
    MYM
    zet
    pita
    Delpan
    FYRR73
    kHRYSTAL
Källa: myMYM.

73 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 73 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..