×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Copenhagen Games skippar spännande prisfördelning

1
Redaktionens prisfördelningsexpert OggC kunde den sista februari avslöja att fördelningen på Copenhagen Games hade en hund begraven. Genom noggrann analys nåddes slutsatsen att andrapristagarna de facto kunnat gå hem med mer prispengar än vinnarna.
Turneringen har fått ta emot kritik från flera håll på grund av prisfördelningen, som är lik den som SEL hade. Arrangörerna väljer därför att backa. Inga extra pengar kommer delas ut för vunna matcher, men däremot får 1-6 fasta prispengar att räkna med.
1. 25.000 DKK
2. 12.000 DKK
3. 7.000 DKK
4. 3.000 DKK
5. 2.000 DKK
6. 1.000 DKK
50 000 DKK står fortfarande som prispotten för CS-turneringen, men arrangörerna varnar att den kan sänkas om antalet anmälda lag inte ökar. Den senaste anmälningsdagen för lag är 15 mars.

Evenemanget går av stapeln den första april, och än så länge har endast Begrip med bl.a. JAEGARN, azl och fnazze bekräftat deltagande från svensk sida. Mer information hittas hos Copenhagen Games.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..