×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gux till SK – kHRYSTAL sparkad

1
Alldeles nyss blev det offentliggjort att Gux går med i SK och ersätter kHRYSTAL. Drivkraften kommer helt från SK som helt enkelt hellre vill ha Gux än kHRYSTAL i laget.
I SK:s uttalande talar man mycket kort om kHRYSTALs avskedning från laget. Man nöjer sig med att konstatera att det "inte är något personligt" och fortsätter med att konstatera att Gux är en av världens bästa spelare.
SK
walle
RobbaN
allen
face
Gux
I en intervju med SK beskriver Gux hur det känns att nu vara en SK-spelare efter att så länge ha vant sig vid att se SK som "den stora rivalen".
– Haha well yeah it's going to be really fun to be on the other side of everything I remember all the trash talking versus SK it's gonna be fun to get it going the other way.

Samtidigt pekar Gux på SK som idollaget som han alltid sett upp till och som han därför pekar som en extra motiverande faktor.
– Well I've always liked to play for SK gaming because of their history as a team and when I started playing competitevly the obvious "idols" were the players in SK gaming... so it's a big factor for joining SK it's the feeling you always had when you thought about having yourself there playing in SK.

SK|Gux in action kommer det att bjudas på redan imorgon då SK kommer att ställa upp i en uppvisningsturnering med mTw där old school-banor i CS, samt poker, kommer att spelas. Det kommer dock att bli något mixbetonat då miniw och fisker spelar som temporära inhoppare istället för allen och face.

H2k nere på fyra man – framtid oklar

Gux lämnar i och med detta H2k som han ännu inte hunnit skriva kontrakt för. H2k lämnas med fyra man: Snajdan, Tentpole, FYRR73 och SpawN. H2k har ännu inte släppt något uttalande om Gux avsked och vad som kommer hända med laget i framtiden. Om det kan bli ett utbyte med SK i form av att kHRYSTAL fyller femte luckan återstår att se. Även MYM, som ju som bekant också har en plats ledig, skulle kunna vara intresserade av kHRYSTAL.

229 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 229 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..