×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SEL

HiGhland Online vinner SEL

1
Nu är finalen just färdigspelad i den andra säsongen av SEL. Det var de regerande mästarna [9].esu som fick ge sig an HiGhland Online som visat god form så här långt i säsongen. Efter fint CT-spel av båda lagen så vann HLO matchen med 16-14. Medan [9].esu hittills inte förlorat en enda match i SEL, så har HiGhland Online vunnit alla matcher denna säsong förutom mot just [9].esu på Nuke tidigare i säsongen.
Här på CS-tipset låg oddsen på 70% till [9].esu:s fördel, något som inte riktigt verkade stämma överens med resultatet i matchen.

jaPzeN har även spelat in HLTV-demos från matchen som ni kan hitta här och här.

Matchen spelades på Nuke och [9].esu började som T.

[9].esu öppnade matchen med att gå utomhus och lade senare en bomb i B1. Denna rond lyckades [9].esu klara av utan större svårigheter. Matchen fortsatte med två sparrundor från HiGhland Onlines sida, två rundor som [9].esu lätt kunde klara av.

Nu kom den mycket viktiga fjärderundan som var så betydelsefull för båda lagen. [9].esu försökte först att testa på att gå utomhus, något som inte funkade så bra i och med att Sui dödade Lucchese. [9].esu gick då istället rampen och hittade ingen större lycka där heller. Rundan slutar med att quick och Venom sparar sina vapen.

Nästa runda anfaller [9].esu rampen och lyckas nästan vinna rundan när MegatoN råkar döda sin kompis. Strax efter dödar han dock quick och hlo kan ta hem ronden.

[9].esu envisas med att anfalla rampen och gör detta även nästa runda. Den här gången slutar det i ett 1on1-läge där MegatoN hinner defusa bomben innan Lucchese skjuter ner honom.

Nästa runda måste dock [9].esu spara – de anfaller B1 och blir lätt dödade av hlo. [9].esu fortsätter med att rusha B1 och ute men lyckas inte och till slut står det 10-3 till HiGhland Online och det återstod bara två rundor kvar. [9].esu anföll B1 men plantade bomben i B2 – återigen vann dock hlo och nu hade [9].esu bara en rond till på sig att ta ett till poäng som terrorister. Ingenting verkar funka för [9].esu och HiGhland Online vinner med 12-3 när halva matchen är färdigspelad.

Scoreboard nedan (klicka för en större bild och ursäkta för net_graph):



När [9].esu istället skulle försvara banan så överraskade de med att rusha rampen med fyra personer och vann ronden med två överlevande. Efter två sparade rundor så kunde HiGhland Online med hjälp av AK-47:or anfalla B1 på fjärderundan. Detta kunde dock vesslan och gänget klara av, och hlo valde att spara och anfalla ute nästa runda. Detta resulterade i många vackra hs från vesslan och Luciano.

Med vapen kunde HiGhland Online anfalla rampen sjätterundan, men ännu en gång kunde [9].esu plocka hem en rond. Nu stod det totalt 12-9 till HiGhland Online när det var nio ronder kvar av matchen.

Tre rundor till spelades, och [9].esu fick därmed tre till ronder. Nu stod det 12-12 när det var sex ronder kvar. HiGhland Online anföll rampen och de lyckas inte komma ner i B2 innan [9].esu hade dödat hela laget.

HiGhland Online kände sig säkerligen sig stressade vid det här tillfället när det stod 11-0 till [9].esu.

Den tolvte rundan anfaller de B1 och äntligen lyckas de få en runda. 14-13 till [9].esu stod det nu. HLO fortsätter med det som funkade och anfaller återigen B1 och lyckas faktiskt ta denna runda efter ett 1on1-läge med Venom och MegatoN.

14-14 var nu ställningen och HLO började med att anfalla rampen men bytte senare till B1, där de plantade bomben och sköt ner resten av motståndarlaget.

Sista rundan skulle nu spelas och HLO behövde bara ta en runda till för att vinna matchen. HLO gick först B1 men flyttade sig istället ner till rampen och plantade bomben. Det slutade med ett 2on2-läge vilket HLO lyckades vinna – och därmed vinna SEL säsong två.

Scoreboard nedan (klicka för en större bild och ursäkta för net_graph):

37 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 37 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..