×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack Summer i Jönköping trots allt

1
I början av december så meddelande Dreamhack att deras sommar-LAN inte gick att arrangera i Elmia, Jönköping där de brukar vara då det var en hundutställning bokad på samma datum. Istället sa man att LAN:et skulle arrangeras i Göteborg (se nyhet). Idag däremot låter man meddela att Dreamhack Summer 2010 kommer att arrangeras mellan den 19:e och den 22:a juni i Elmia, Jönköping.
Vad som hände med hundutställningen nämner man inte ens. I samband med dagens meddelande så släpper man även biljetterna.
Sommarens DreamHack blir i Elmia, Jönköping och går av stapeln 19-22 juni 2010. Idag släpper vi biljetterna till DreamHack Summer 2010 som kommer vara fyllt med LAN, DreamExpo, E-sport, Kreativ-tävlingar, DreamStore, konserter, DreamArena Extreme, intressanta föreläsningar och mycket mer - säkra din biljett idag!

Världens största digitala festival DreamHack nådde under 2009 hela 200 000 människor, varav 90 000 var besökare och deltagare på DreamHacks evenemang runtom i världen. Nu ställer vi in siktet på 2010 och planerar in finalen på våran vårsäsong, DreamHack Summer 2010.

Fram till DreamHack Summer 2010 kommer DreamHack arrangera massor av evenemang som minihack i två andra städer, internationella kval i över 30 länder och flera spännande projekt som det i Sälen där DreamHack har gamingcenter i 10 veckor.

DreamHack Summer 2010 är årets första final på DreamHack on Tour och redan nu kan vi presentera massor av spännande innehåll inför sommarens festival.
Mer information om Dreamhack finner ni här.

82 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 82 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..