×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

ESWC med nya hästkrafter från Peugeot

1
Efter att moderbolaget gått i konkurs våren 2009 har ESWC:s väg tillbaka varit lång. I augusti rapporterades det att ESWC hittat nya ägare, och i november blev det klart med evenemang under 2010 – på Disneyland. Sagan fortsätter med att ESWC presenterar Peugeot som partner, och inom kort släpper en ny webbsida.
Som alla hippa företag, artister och organisationer numera gör man uttalandet via Facebook, där man på franska förklarar att ESWC numera kör Peugeot. En sponsor som inte hör till samma bransch är långt ifrån unikt, men ändå ovanligt i dagsläget. Tidigare har bl.a. de amerikanska ligorna CGS och MLG knutit Mountain Dew respektive Dr Pepper och Old Spice. Några detaljer kring samarbetet har inte offentliggjorts, men det franska lejonet lär göra den blå-vit-röda logotypen sällskap inom kort.

För några timmar sedan meddelande turneringsarrangören att en ny webbsida är på väg upp, med mål att lanseras den första februari. Saker sker onekligen bakom kulisserna, och efter månadsskiftet avslöjas förmodligen fler detaljer.

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..