×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

WEM-inhoppare tredje man i Guns Are Drawn

1
För mindre än en vecka sedan publicerade vi information om ett till synes nytt polskt lag. På en bild på projektets hemsida kunde man då enbart skymta lagets frontfigur Neo. Senare tillkom även långtida lagkamraten Loord. Nu har en tredje person blivit offentliggjord.
Den tredje personen är ingen mindre än den polska talangen pasha som tidigare har tillhört konkurrenten Frag eXecutors. Idag sågs han dock lämna lagets ESL-konto, vilket mycket väl kan innebära att han kommer representera AGAiN (Guns Are Drawn?) under kvällens EM-kvalmatch mot norska confis.
Guns Are Drawn
Neo
Loord
pasha
Pasha befann sig i Kina under WEM och representerade just AGAiN, där laget slutade på en delad tredjeplats. Måhända var laget nöjda med hans framträdande och väljer, som det spekuleras friskt i, att byta in den starka AWP-spelaren mot en annan AWPare, nämligen LUq. Hur det blir med den saken återstår att se, mycket talar dock för att TaZ och kuben blir de sista personerna i detta projekt.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..