×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

kHRYSTAL powerdeffar SK till seger!

1
fnatic, som började som terrorister på Nuke, tog kommandot direkt och drog ifrån rejält innan SK över huvud taget släpptes in i matchen. När SK vaknat till gick det dock undan. Förutom att man lyckades hämta upp ett 0-7-underläge till 6-9 bjöd RobbaN åskådarna på ett vackert ace.
Andra halvlek började i SKs tecken genom en vunnen picka samt de två resterande eco-rundorna. Efter detta turades lagen i princip om att plocka varannan runda fram tills det att SK hade ett par matchbollar att gå på, men de lyckades aldrig riktigt knyta ihop säcken och fnatic tog matchen till övertid.

Övertiden började bäst för fnatic, men ganska snart kom SK igen och räddade 3-2 innan halvleken var över. Efter sidbytet säkrade SK snabbt ett likaresultat innan fnatic svarade. SK tyckte dock att det fick räcka med totalt tre förlorade övertidsrundor och avgjorde kartan.

Den andra kartan började med en tuff första halvlek för fnatic. Trots att man efter en förlorad pistolrunda lyckades vinna den efterföljande econ kom SK tillbaka och hade hela 11-4 i halvtid. En kort kisspaus senare visade fnatic, nu iklädda CT-uniformer, att de minsann inte tänkte ge sig så lätt och satte hårt mot hårt. SK plockade någon runda då och då, och trots att de så småningom åter igen satt på två matchbollar så tog fnatic också denna bana till övertid.

När övertiden väl kom igång hade fnatic tappat sitt momentum från ordinarie matchtid. SK ångade på med 4-1 som T i första halvan. Efter en vunnen förstarunda hade walle och hans mannar matchrunda. Matchen slutade något snopet för fnatic då kHRYSTAL i ett 1on1-läge lyckades med en powerdeff.
SK vs. fnatic – 2-0
Nuke: 21-18 (6-9, 9-6, 3-2, 3-1)
Train (11-4, 4-11, 4-1, 2-0)
Bilder från evenemanget finns hos ESL och HLTV.org.

204 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 204 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..