×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

zet och Begrip sammanstrålar i ny MYM-femma

1
MYM har de senaste veckorna talat om att en ny femma var på gång i organisationen och nu är den presenterad: det blir Begrip med zet.
Begrip har varit det stora utropstecknet i svensk CS den senaste tiden efter att man tagit in Jumpy och Delpan som sista-minuten-ersättare för framför allt zneel som gick till SK. Lagets insats kulminerade med en vinst på IOL Final 4 efter vinster över SK och H2k.

Mest intressant i kvällens nyheter är kanske dock rekryterandet av superstjärnan zet som tidigare i veckan fick sparken av SK efter att han missat ett flyg till en tävling i Köln.
    MYM
    pita
    moddii
    Delpan
    Jumpy
    zet
hibb har lämnat laget på grund av jobbförpliktelser, enligt pressmeddelandet.

MYM har intervjuat zet om både tiden inför sparken i SK och tankarna om kommande spel i nya laget. zet ser ljust på framtiden och verkar märkbart hoppfull om spelandet i sitt nya lag.
– I want to play with them because they are four good players, that are hungry and eager to win. They are all new to the international scene so were going to have a blast. Hopefully we will do some real damage.

Läs intervjun med zet här!

239 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 239 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..