×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GeT_RiGhT in i fnatic – ins lämnar för pokerkarriär

1
Det har länge spekulerats i att det svenska storlaget fnatic ska genomföra ett spelarbyte, men först idag blev ett sådant klart. Sverigetvåorna och tillika världstreorna meddelar ikväll att den gamla stjärnan ins lämnar laget till fördel för GeT_RiGhT.

GeT_RiGhT hade under 2008 en kort provspelning hos SK men fick då lämna laget på grund av sociala problem, under tiden med Giants har han dock ofta spelat på toppen av sin förmåga och varit en stor anledning till lagets framgångar på senare tid. ins har enligt Rakaka tagit beslutet att sluta med seriös gaming och ska istället satsa på online-poker, ett beslut som vuxit fram under den senaste månaden.

Efter spelarbytet ser fnatic ut såhär:
f0rest
dsn
Archi
cArn
GeT_RiGhT
Detta blir givetvis ett hårt slag mot Giants som nyligen visat sig starka mot utländskt motstånd i till exempel den första säsongen av EPS Skandinavien. Enligt FYRR73 från laget är det ännu osäkert vem som ska bli den femte länken i deras kedja, men meddelar samtidigt att de tränar med före detta Begrip-spelaren moddii redan nu.

641 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 641 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..