×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JAEGARN o. co lämnar Volt Gaming *

1
För några dagar sedan skrev vi om ett nytt svenskt semielitlag som hade siktet inställt på IOL-slutspelet som startar i helgen. I lineupen fanns den alltid så aktuelle JAEGARN tillsammans med bland annat moddii och danne.
Idag fick vi reda på att laget efter endast fyra dagar lämnat organisationen Volt Gaming som plockade upp dem i samband med starten. Fragbite fick tag på pita från laget och enligt honom beror detta på att Volt Gamings huvudsponsor dragit sig ur i sista sekunden. Den därav följande pengabristen ledde till att lagets resa till IOL inte längre kunde finansieras.

Det numera organisationslösa lagets fem spelare är:
JAEGARN
danne
pita
moddii
seAzon
pita vill dock poängtera att laget kommer fortsätta spela ihop då allt känns riktigt bra. Just nu letar laget efter en sponsor som kan skicka dem på IOL-finalerna, men säger också att längre samarbeten likaväl kan inledas.

* Uppdatering: Enligt BrutalCS säger Volt Gaming att laget inte lämnat helt och hållet, samt att huvudsponsorn HEYPoker inte alls lämnat. Man har helt enkelt valt att inte finansiera resan till Stockholm och IOL.

160 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 160 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..