×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JAEGARN tillbaka i Volt med danne, moddii med fler

1
"För att fylla hålet Fredrik lämnade efter sig i Blank kommer vi fr.o.m. idag använda oss av Emil ”striker” Westerberg för att göra laget komplett", och efter det så hörde vi inte mer från JAEGARN. Tills nu. Spelaren som kanske är känd för sina CS-filmer och nystartanden av lag gör nämligen en comeback tillsammans med bland annat före detta Begrip-spelaren moddii och före detta Playzone-spelaren danne i en nysatsning hos Volt Gaming.

JAEGARN tog som bekant en paus från spelandet efter att ha varit lagledare i Blank. Till Netcrash, som har fått en intervju med honom, har det varit plugg som gällt under tiden han har varit borta. Saknaden av spelet och dess scen har dock varit för stor, och därför är han nu tillbaka.
– Nu har jag dock lirat en del under vinterlovet, så man är inte helt lost i alla fall, säger han i intervjun.

Volt Gamings nya femma ser nu ut såhär:
JAEGARN
danne
pita
moddii
seAzon
IOL är det första målet för laget, efter det är det dock oklart hur man ska fortsätta.
– Sen ska pappa danne och jag börja plugga och barnen måste ju gå i skolan de med. Så vi får se vad vi bokar in efter det.

Läs hela intervjun med JAEGARN här.

314 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 314 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..