×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Volt-Gaming tillbaka – faken, sailor och rape går med

1
Den danska organisationen Volt-Gaming har i dagarna tagit in ett nytt svenskt 1.6-lag under sina vingar. Laget har haltat lite på den senaste tiden och har tappat tre spelare till bland annat Playzone.
Den nya laguppställningen består sen tidigare av zeki och mothz, och utöver dessa kommer tre mer eller mindre kända spelare hoppa in i laget. Personerna det rör sig om är tidigare ATS-rape, f.d. Begrip-sailor och SK-spelaren zets gamle lagkamrat från ssv-Lehnitz; faken.

Volt-Gamings 1.6-lag ser numera ut såhär:
zeki
mothz
faken
rape
sailor
Fragbite fick tag i zeki för att ställa ett par frågor.
Vad hände med ert gamla lag?

Det var mest finslipningar som behövdes göras. Strax efter Hazard lämnade pita laget, sen fick Jumpy ett bättre erbjudande. xeron försvann också och här står vi nu.

Känner ni varandra sedan tidigare?

Jag och mothz är barndomspolare sen 13 år tillbaka och sailor har varit hemma hos mig då vi drog upp till Stockholm för att titta på en Stephen Lynch-föreställning, rape har jag dock bara träffat en gång på ett RZ för flera år sen och faken har jag ju spelat i Gamers.nu med.

Vad är nästa satsning eller event för er nu?

Vi vet inte ännu, vi har precis gått officiellt med vår nya lineup och just nu fokuserar vi oss främst på att spela ihop oss. Men det blir antagligen efter Dreamhack som vi drar oss iväg på event. Tack för intervjun danell, jag vill tacka våra sponsorer HEYpoker, WEBdanes, AuroraGroup, Razerzone som underlättar vårt spelande enormt mycket!
Fragbite tackar zeki för intervjun och nu får tiden utvisa hur det går för den nya uppställningen i Volt-Gaming.

195 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 195 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..