×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

SK slår mibr och vinner Extreme Masters!

1
Alldeles nyss spelades finalen i Extreme Masters klart, och det blev SK som tog hem segern efter vinster på både Inferno och Train.


SK, som kom från loserbracket var tvungna att vinna två kartor, medan mibr endast behövde vinna en. Otroligt taggade efter storvinsten mot EG satte sig SK vid datorerna för att möta mibr i finalen.

Den första kartan blev Inferno och SK rivstartade som terrorister och drog snabbt iväg till en 8-1 ledning. mibr kontrade med att vinna två raka rundor, men glädjen blev kortvarig då SK komfortabelt tog de resterande rundorna i halvleken, som alltså slutade 12-3 till SK:s favör.
Som CT vann SK snabbt de fyra rundor som behövdes och segrade därmed på Inferno med 16-3.

En kort paus hölls, Train drog igång och det var mibr som vann knivrundan och valde att starta i det blå laget. Det som följde var en mycket jämn första halvlek där lagen i princip turades om att ta rundor, vilket till slut innebar en halvtidsvinst för SK med 8-7.

mibr började den andra halvleken med att ta tre raka rundvinster innan SK fick vapen och började plocka rundor. SK drog därefter ifrån mibr till 15-10 och hade alltså hela fem matchrundor. Det brasilianska laget klarade sig ur knipan genom att ta de återstående rundorna.

Förlängning följde och det var svenskarna som började som CT.
De första två rundorna tillföll SK. Efter nästan en hel minuts taktiksnack och en ekonomisk runda av mibr ledde SK med 3-0 i en förlängning som visade sig spelas i MR5. De två återstående rundorna vanns utav mibr, vilket innebar 3-2 till SK och sidbyte.

Efter sidbytet vann lagen varsin runda varefter SK tog sin andra, ställningen var 5-3 och SK hade återigen chansen att avgöra. Under den sista rundan gjordes processen tämligen kort. Svenskarna vann därmed Extreme Masters LA:s förstapris på $25 000 medan mibr fick nöja sig med andrapriset på $10 000.
Extreme Masters, final:

SK vs. mibr – 2-0 (16-3, 21-18)
Om ni tittar upp till vänster på hemsidan ser ni att både en finalfilm och en intervju med vinnarna finns uppe.

265 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 265 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..