×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

spunk lämnar PlayIT

1
PlayIT spelade i dag en match i SEL mot xPerience.se. Direkt efter matchen gick spunk ut med att han lämnar klanen. Givetvis ställde jag några frågor till honom för att reda ut saker och ting. Nyligen valde även psyket att bli inaktiv för en tid. Möjligen får vi se honom rycka in nu när spunk har lämnat. I vilket fall som helst sitter grabbarna på Café PlayIT i en väldigt dålig sitts. Då det bara är fyra personer kvar i klanen varav en av dom nyligen anslöt sig till klanen. De fyra återstående spelarna i PlayIT är.
  • excide
  • fjuttiz
  • quazar
  • t0fflan


spunk

Hejsan spunk, kan du berätta lite om dig själv?

Självklart. Jag är en erotisk 22-åring med myror i brallan. Ska till STD och kolla upp de snart, men har inte hunnit.


Ni spelade nyligen mot xPerience.se, kan du berätta lite om matchen?

Sure. Vi började med att ha ett 1-2h långt möte för att snacka igenom var som händer med oss i egentligen. Så det slutade med att vi hade taktikgenomgång som T på nuke. Massa nya taktiker och många bra idéer. Så vi hoppa in på servern och spelade hur bra som helst i 9 rundor. Sen tog övermodet över och det gick mindre bra. Men nöjda med en 9-6 ledning som T på nuke bytte vi server till deras och körde igång. (efter att finnen 'bytt mus' i 10 minuter.) Nya generationens optiska möss visade sig vara för mycket för oss, så vi vart nollade fram till dom hade vunnit varpå vi drog från serven och även jag valde att lämna klanen.


Vad var anledningen till att du valde att lämna just nu. Är det något som varit hängande i luften under en längre tid?

Ja, faktiskt. Har vart lite tveksam till detta ända sedan RZO, så idag verkade vara en bra dag att lämna klanen.


Du tycker inte att du utelämnar klanen i en väldigt dålig situation? Menar ni är mitt inne i en säsong av SEL

Jo, men i och med att ja verkligen inte velat spela speciellt mycket på senare tid, så kan de knappast bli sämre. Sure, är det KRIS så kan ja ställa upp under denna säsong, men ja tror inte dom kommer ha så mycket problem med att hitta nya spelare.


Du tror inte psyket hoppar in och lirar klart denna säsong? Eller vill ha vara så inaktiv att han inte vill spela alls?

Kanske, förhoppningsvis kommer han kunna ställa upp. Han har lyckats spela dom gånger vi inte haft folk nu hittills.


Den självklara frågan nu när du beslutar att lämna klanen är ju om du kommer lägga ner CS helt eller om vi kommer sig dig i någon annan klan?

Nej, ja kommer inte säga som alla andra att jag lägger det på hyllan (har förövrigt inga hyllor). Utan ja låter tiden gå och ser vad som händer.


Så med andra ord är det inte otänkbart att vi ser dig i någon kompisklan som de flesta andra som hoppar av den högre nivån. Ett bra exempel på det är ju Rwa som så sent som igår anslöt sig till ett ny uppstartat A-W-P.

Kanske, kanske inte. Får se. PlayIT VAR en kompis-klan. Sen excide hoppade med så har det vart mycket roligare att spela, men tyvärr inte tillräckligt kul för att lägga ner så mycket tid på CS dom det krävdes. Rwa är från Norrland (?), så vad kan man vänta sig.


Vad kommer du pyssla med nu då. Har du satt upp några planer?

Ja faktiskt. Idag ska ja ut med mina kompisar och utforska vårkänslorna i Örebro. Men senare i veckan ska jag ta tag i min förhoppningsvis framtida karriär som kock här på en skola i Örebro. Ska lära mig förföra via magen :P


Då får jag tacka för intervjun och önska den blivande kocken lycka till. Är det något du vill tillägga?

Bara att muddi har snyggast hår och att henke och smulan är snälla. Tack Fajri för att du är en BRA domare också.
Vill ni veta mer om PlayIT gör ni bäst i att besöka deras hemsida eller på IRC i #PlayIT.

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..