×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

A-W-P är tillbaka?

1
För en liten stund sen gick A-W-P ut med att dom mer eller mindre startar upp klanen igen. Den tre år gamla klanen har nu fått friskt blod i ådrorna. Klanen består numera av: blas, midde, Prostitute, Rwa plus två spelare som inte är presenterade än. Något överraskande är dock att Rwa ska spela. Han som för inte så länge sen gick ut med att han skulle sluta med CS, trots sin plats i svenska landslaget för Clanbase Nations Cup. För att få lite mer information om hur det ligger till ställde jag några frågor till midde.
AWP][midde


Tjena, såg att ni precis har startat upp AWP igen. Kan du berätta lite om det?

prosty har väl längre gått och tänkt på att starta upp awp igen men inte riktigt orkat ta klivet, senaste veckan har vi pratat lite om det och spelat lite. Vi tycker ju väldigt mycket om varandra så att det vore ju lite tråkigt om vi inte började lira tillsammans igen. Men vi kommer ju inte spela lika aktiv som förr kanske. Iaf inte nu, members-fronten är ju ännu inte riktigt klar.

Vilka är det som kommer lira för AWP?

Blas, Prostitute, jag och rwa. 2 till har vi på g men det är inte riktigt klart ännu.

Var inte så länge sen som Rwa sa att han skulle lägga ner CS. Har han ändrat sig eller är det bara så att ni kommer spela lite då och då?

Jag tror själv att han var lite less på att lira sådär seriöst som han gjorde. Med stora tuneringar och sånt. vi kommer ju som sagt inte lira lika mycket och sedan är ju awp den klan han lirat mest i.

Kommer vi få se A-W-P i några Online Cuper eller Clanbase kanske även på något LAN den närmsta tiden?

Det har jag ingen aning om, vi har inte snackat nåt om det heller, men det är nog inte omöjligt.

Då får jag tacka för intervjun och önska dig och övriga spelare i A-W-P lycka till. Något du vill tillägga?

Tackar så mycket ! gl all of u ! =)
Vill ni veta mer om detta finner ni klanen i #a-w-p.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..