×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

threat blir femte i Playzone

1
För knappt två veckor sedan lämnade frankdude Playzone och Counter-strike överhuvudtaget. Idag offentliggjorde laget sin ersättare, och det blev ingen mindre än EYE-ledaren threat som fyllde hålet.
kHRYSTAL
qp
danne
Stranger
threat– Har snackat med alla därifrån lite smått innan, lirat någon cup och så. Sedan kontaktade de mig efter att EYE la ner, jag prövade lite och det kändes nice :), sade threat om hur han kom i kontakt med sitt nya lag.

Han bekräftar även att det är definitivt över för det gamla EYE-laget, där JAEGARN är den ende som han tror satsar vidare. niko och Gux är osäkra kort medan get har slutat.

I Playzone kommer hursomhelst threat att, precis som i EYE, axla ingameledarrollen. Där slutar dock likheterna, och threat berättar att spelet i Playzone är helt annorlunda, och att det är en del av det roliga.

Målsättningen för laget, som just nu ligger sist i gruppen i Extreme Masters, även om man stod upp bra mot CMAX.gg i den senaste matchen, är att "nöta på nu och sedan får vi väl helt enkelt se".

190 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 190 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..