×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

AMD sponsrar Gamepoint

1
På förmiddagen idag (5/4) offentliggjorde Gamepoint sin nya samarbetspartner. Som ni kanske redan gissat, med viss vägledning från rubriken, är AMD.
Sponsringen går ut på att samtliga av Gamepoints lag blir sponsrade med hårdvara. Hur låter det med en sprillans ny 3,6 GHz-processor rakt ner i brevlådan? Sponsringen innefattar även resor till evenemang runt om i världen, så det kan hända att vi, inom en inte alltför avlägsen framtid, får se Gamepoint Swedens nunor utomlands.

Mer information finner ni i intervjun med en av Gamepoints managers – Xzer0, läs nedan.

Gamepoint | Xzer0


Hur gick det till när ni "fixade" det här partnerskapet med AMD?

Det var väl från början den tyska organisationen som har letat runt efter en samarbetspartner.

Så vi letade runt lite och tillslut kontaktade vi AMD, som då blev intresserade för vår organisation. Ett möte med ledningen sammankallades och förhandlingarna inleddes och på den vägen har det utvecklats.

I vilken utsträckning kommer det här att påverka klanen? Hur mycket och vad sponsrar AMD er med?

AMD kommer att träda in som huvudsponsor för hela organisationen. De kommer att förse oss med den senaste utrustningen såväl som ekonomisktstöd. De kommer exempelvis att förse oss med deras senaste processor som har prestanda på 3.6GHz. Vi kommer att tillsammans med AMD försöka lösa och utveckla de behov som dyker upp i organisationen.

Gäller detta alla lag som går under Gamepoints flagg?

Ja det gör det. Så det är ett lyft för hela organisationen.

Blir det bara hårdvara, och alltså inte några resor till Dallas eller dylikt?

Som jag tidigare sade så kommer de att hjälpa oss ekonomiskt också. Det har redan givit oss klartecken att delta i stora LAN. Utöver CPL Danmark som går av stapeln i sommar så kommer det i alla fall att bli en resa till Prag och kanske något i Frankrike. Även Dallas, men det blir när vi mognat och har tiden inne.

Hur tror du att detta kommer att påverka det svenska CS-laget (som är de enda vi egentligen bryr oss om)?

Självklart kommer det att påverka oss mycket positivt och jag hoppas verkligen att samarbetet med AMD samt are3na kan hjälpa killarna att öka deras färdigheter. Som jag har sagt tidigare vet jag att dessa killar har potential och jag hoppas verkligen att de kan bli en av de bättre.

Då tackar jag för att du undvarat lite av din säkert så dyrbara tid, något du vill framföra till våra läsare?

Det var så lite så. Jag vill tacka våra nyblivna samarbetspartners och hoppas att jag endag ska få se kasstkniw utan hår på hakan.
Gamepoint Sweden poserar framför kameran vid SEL mars (memephiz, Filur, rvd, dsn och zo1o):
memephiz, Filur, rvd, dsn och zo1o

53 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 53 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..