×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ARE3NA sponsrar Gamepoint.swe

1
Efter en bra prestation i förra omgången av SEL, så tog det inte lång tid innan förhandlingarna med Café ARE3NA inledde och på den vägen är det, säger Xzer0.
Efter en tid i skymundan verkar det nu som Gamepoint kan bli en klan vi får se mycket av i framtiden. Jag pratade som sagt lite med Xzer0 om framtiden och deras nya sponsor.

Xzer0


Ni har fått caféspons av Are3na. Hur gick detta till och hur kom ni i kontakt med dem?

Efter den lyckade inledningen i SEL där vi tydligen lyckades att choka CS-Communityn med vårt spel som tog oss till fjärdeplats. ARE3NA som vi representerar i turneringen blev lika imponerade som många andra och vi började at prata lite om att försöka utveckla ett starkare samarbete mellan både klanen men även själva organisationen Gamepoint (som är en Internet-cafékedja nere i Tyskland). Så på den vägen är det.

Vad kommer sponoreringen att innebära?

Sponsringen kommer att gå ut på att vi kommer att få ett inrett rum på caféet där vi kan sitta och spela. Samt kommer själva caféet att ta del och samarbeta med våra sponsorer och cafékedjan i Tyskland.

Kommer ni att kunna åka på diverse events/turneringar i och med sponsoreringen?

Ja, det kommer vi att kunna. Vi har nyligen fått en ny huvudsponsor till organisationen som kommer att hjälpa oss med den delen. Kan tyvärr inte säga mer än så utan ni får vänta till Lördag då det hela blir officiellt.

Som du sa tidigare så gick det bra för er i första omgången av SEL. Vad tyckte du om lagets prestationer? Hade ni det på känn?

Själv är jag riktigt imponerad av att vi han få till ett så pass bra samspel i klanen trots att Filur inte har spelat med oss så länge innan det. Men jag vet vad killarna kan och vad de har potential till så jag hade hoppats på att vi skulle ta oss till slutspel. Men sättet vi gjorde det på var riktigt beundransvärd enligt mig.

Appropå Filur. Många uppmärksammade att han spelade med er. Hur kommer det sig? Är det aktuellt med att han går med gmpo?

Jo, som många kanske vet så har vi haft lite kärvt med uppställningen då vi har haft ett flertal avhopp. Just nu håller vi på att testa Filur som flera såg. Om han kommer att ansluta sig till oss eller inte får du fråga spelarna om. Jag låter de ha hand om saken eftersom det är de som ska spela och prestera bra. Så det är viktigt att allt känns bra från båda parter. Jag menar det blir ju t.ex. ingen god soppa om man inte har rätt råvaror.

Är det bara Filur ni tittar på eller är det flera ni har ögonen på? Hur sort lag siktar ni på, 5-6 spelare?

Förutom Filur testar vi även en sjättespelare. Så vi vill helst ha ett lag som har runt 5-6 spelare för att kunna spela så mycket som möjligt.

Ingen du vill tillkännage?

Nej inte förtitillfället men med tiden kommer det säkerligen att tillkännagivas.

Ok, om vi blickar framåt. Du nämnde att ni kommer att få möjligheten att resa runt lite. Var är era mål? Är det några tävlingar ni kommer att delta i inom det närmaste halvåret/året?

De klartecken som vi har fått ifrån våran ledning är följande ett stort LAN i Prag. Även CPL är i tankarna då vi ska till Danmark såväl som i Dallas. Dock är det inte planerat vilket Dallasarrangemang det blir utan det får tiden avgöra när vi är tillräckligt mogna.

Det var nog allt jag ville ha svar på. Jag önskar er lycka till i framtiden! Har du något du vill tillägga så passar det utmärkt nu.

Tack själv. I övrigt vill jag tacka våra sponsorer gmpo samt are3na som ni kan hitta på irc-kanalerna #are3na.com samt #gmpo.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..