×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SEL

[9].esu vinner SEL mars 2003 *

1
[9].esu vann just den första finalen i SEL. För motståndet stod Matrix som tog sig dit genom en mycket spännande och jämn semifinal mot Highland Online.
[9].esu fick börja som CT och de höll ganska tätt. Efter första halvan stod det 8-4 till [9].esu. Som terrorister satte de igång i ett rasande tempo genom att vinna pistolrundan. De fortsatte att vinna tills de hade fått sina fem rundor som de behövde, och matchen var därmed slut. Kontentan av det hela blir alltså att finalen slutade 13-4 till [9].esu som på köpet också fick 25 000 kronor.

Hela slutspelsträdet finner ni här. Resultat och tabell från gruppspelet finns här. SEL har ett massivt demoarkiv och ni finner tolv ineyes-demos från finalen här.

Vi på Fragbite vill passa på och tacka SEL för en mycket väl genomförd tävling och hoppas samtidigt på att vi får se många fler tävlingar av den här kalibern i framtiden.

* Uppdatering: Vi har nu lyckats pressa fram ett litet matchreferat samt bildarkiv från finalen. "Läs mer"!

[9].esu CT vs Matrix T
Nuke

[9].esu inledde som försvarande CT medan Matrix fick ikläda sig rollen som bovar. Den ack så viktiga pistolrundan förlorades lite snöpligt då Matrix-pojkarna dog än här, än där. Till slut lyckades man dock bestämma sig för att gå mot rampen. Det lyckades emellertid mindre bra då man enbart lämnade bomben i famnen på tre [9].esu-spelare och Legenden blev ensam kvar. Han gjorde dock ett tappert försök men kom inte riktigt hela vägen.

Därefter följde så klart både en och två ecos från Matrix sida, ingen vållade några problem för [9].esu.

Den fjärde rundan, då Matrix äntligen fått råd med ordentliga bössor, inleddes med sedvanligt fegande på varsin sida av banan. Därefter bar det av mot B1 med två man ute och två man inne för Matrix. Efter en del tuffa kulutväxlingar lyckades uppdraget. I början av runda fem fick min dator fnatt och jag flög ut från HLTV. Dock fick jag det berättat för mig att Matrix vann även den rundan och således ordnade ställningen 2-3.

Runda nummer sex försökte man sig än en gång på att bryta sig in i B1, men det misslyckades. Matrix tvingades då till en deagle-eco som riktades mot B1 utifrån yard. Till en början ser allting ut att vara frid och fröjd då de två första [9].esu-spelarna faller i anfallarnas klor. Dock anländer förstärkningen precis i rättan tid och kan sopa undan de arma Matrix-spelarna.

Runda nummer åtta leker Matrix plockepinn med [9].esu och sätter klorna i dem en åt gången. Det leder så klart till ett redigt övertag i manskap och rundan vinnes med ännu en apterad bomb i B1.

Därefter försöker Matrix sig på ännu en B1-split, men misslyckas den här gången. Bombplatsen är väl försvarad av tre stycken spelare. Ännu en eco pressas fram, som inte blir några problem för [9].esu.

Den näst sista rundan testar Matrix en beprövad B1-split och lyckas. Sista rundan rinner ut i sanden för Matrix då de dör en och en på olika ställen på banan. SpawN gör dock ett tappert försök att vinna 1on5, men snubblar på quick.

Slutresultatet för den första halvleken blev alltså 8-4 till [9].esu. Ett bra övertag, men långt ifrån överlägset.

[9].esu T vs Matrix CT
Nuke

[9].esu inleder med en rush mot rampen med glocks och kevlar. Matrix mejas effektivt ned och lämnas i ett två mot tre-läge, som [9].esu vinner tämligen enkelt.

Därefter kör Matrix så klart två stycken ecos, utan att göra någon större skada på [9].esus ekonomi.

Den femte rundan verkar [9].esu till en början att dra litet mot yard-hållet, men vänder sedan tvärt och rushar rampen mot B2. Man intar effektivt bombplatsen och apterar bomben samt försvarar den framgångsrikt. Totalt 12-4 till [9].esu och man har alltså 8 rundor på sig att sätta in nådastöten.

Så många rundor behövdes dock inte eftersom man redan rundan efter tidigt kan fälla bulletproof och Legenden. ScreaM stiger emellertid in och ger Lucchese samt Venom en rakning. Ett tre mot tre-läge har uppstått men vesslan sätter sitt AWP-skott och B1 intas av en långsam och systematisk trupp [9].esu-spelare. En Matrix-spelare kommer vaggandes ut ur det gula huset och plockas av Luciano medan SpawN blir offer för ett tre mot en-läge.

Slutresultat i andra halvlek blev alltså 5-0 till [9].esu, som nu kan titulera sig vinnare av SEL mars 2003. De är den första säsongsvinnaren i SEL:s historia och 25 000 kronor rikare (före skatt). Grattis [9].esu!








34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..