×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Volt-organisationen utan lag – men lovar nytt

1
Volt Gaming tappade nyligen sitt framgångsrika Counter-strike Source-lag till brittiska dignitas och vi har under den senaste tiden kunnat se det inte riktigt lika framgångsrika Counter-strike 1.6-laget falla samman. Senaste nyheten om laget kom så sent som igår och var att Jumpy tränar tillsammans med ett nytt Playzone-lag.
Idag bekräftade Volt Gaming till slut själva att det gamla lagets kontrakt löpt ut och att det inte är fråga om att förnya dem. Till GotFrag sa Jumpy att lagets problem hade varit att man inte hade roligt tillsammans när man spelade och att det äventyrade träningen.

Laget bestod fram tills dess sammanbrott av följande spelare:
Jumpy
Magix
blomstar
duell
Gux
Jumpy spelar som bekant med ett nytt Playzone-lag medan blomstar redan gått med i Begrip. Magix har enligt Jumpy i en artikel hos GotFrag än så länge inte bestämt sig för om han ska fortsätta med CS eller inte.

Intressant är dock att Volt-organisationen ger en ledtråd om vart de andra spelarna – duell och Gux – kommer att ta vägen när man berättar att spelarna dragit vidare till "individuella projekt så som Begrip (känt sedan tidigare), Playzone (känt sedan tidigare) och Rotate (inte känt sedan tidigare!)".

Rotate ska skicka ett lag till det danska LAN:et SLAP, men vilket lag det blir offentliggörs inte förrän senare idag, men i och med Volt-uttalandet finns det en sannolikhet att det finns före detta Volt-spelare med i den nyheten.

Volt Gaming ska enligt sitt uttalande offentliggöra ett nytt lag inom ett par veckor.

76 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 76 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..