×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förändringar i Playzone

1
Bara två veckor efter att Playzone offentliggjorde sitt CS-lag är det nu dags för förändringar i laguppställningen. Både Omega och den tillfällige inhopparen Nippo har fått lämna laget för att istället ersättas av van1ty och Like. Omegas avhopp beror främst på personliga angelägenheter medan Nippos inhoppar-roll dragits in då laget hellre vill ha en fast femte spelare.
Senast vi såg van1ty var under Extreme Masters-kvalet som hölls på Gamers Paradise i höstas. Dessförinnan kunde vi se honom spela i Chillside tillsammans med bland annat raxxe och JAEGARN. Lagets femte spelare Like var det nästan ett och ett halvt år sedan vi såg i en laguppställning. Detta var i Playhard.se, även där återfanns raxxe, samt med den numera regerande CPL-mästaren Archi från fnatic.

Playzones nya laguppställning ser nu ut på följande vis:
Shadi
RaxxE
Rattan
van1ty
Like
Enligt Playzones hemsida kommer lagets första LAN-evenemang tillsammans att bli på SHG Open som drar igång om en och en halv vecka, dock verkar laget än så länge vara utan biljetter till SHG då de ännu ej dykt upp på arrangörernas lista över lag med just biljetter.

Källa: Playzone

147 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 147 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..