×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Volt Gaming rekryterar Magix

1
Förra året var Volt Gaming ett av Sveriges mindre välkända lag som lyckades vara med och skrälla ett par matcher mot några av Sveriges lite mer aktade lag. Man togs upp av Volt efter att ha svängt ett par varv med Cisco9, för vilka man bland annat tog hem Krangpartys bronsplats.
Laget har sedan starten nu nästan bytt ut samtliga av dess spelare. Av den dåvarande laguppställningen ser vi nu endast Jumpy, efter att laget nu låtit både threat och sonneL lämna. Huruvida spelarna lämnade självmant eller blev ombedda att lämna är oklart.

För att fylla en av platserna har man nu tagit in ett något kändare namn, Magix, i laguppställningen. Magix inträde i laget har förmodligen stor del i brödraskapet med tidigare nämnda Jumpy.

Magix har även tidigare gästspelat i broderns lag bland annat under CPL Nordic samt Krangparty. Det är dock inte förrän nu som han sluter upp med laget officiellt. Senast vi såg Magix i seriösa sammanhang var under tiden i Raw-Gaming, där han till slut fick se sig bänkad tillsammans med zaffe för att lämna plats åt en comeback-hypad Hyper.

Man har även valt att återuppta spelandet med blomstar, som gick inaktiv i laget för ett tag sedan. Den sista platsen fylls av Gux, som vi såg spelandes med 2much under Rendezvous.

Det nya Volt Gaming består nu av:
Jumpy
Magix
blomstar
duell
Gux
Volt Gamings officiella pressmeddelande finner ni här.

175 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 175 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..