×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

caYas femte spelare

1
Ikväll meddelade caYa vem deras femte spelare kan komma att bli. Dock befinner han sig än så länge bara på tryout-stadiet. Så vem är det som du sitter och läser om nu? Jo - det är ingen mindre än iLight som bland annat spelat i Norrlandsguld och antiheroclan. Eftersom Fragbite är stolta vinnare av caYa:s "gissa spelaren"-tävling kan vi nu presentera en liten intervju med hsv.
caYa, med iLight, kommer att möta Begrip Göteborg klockan 20:00 i Gamers Heaven. Satsa på matchen här.

hsv




Hur kommer det sig att iLight tryar för er?



För några dagar sedan spelade vi en match med vårt gatherlag In&Out. Vi behövde en femte och chea fick tag i iLight, vi blev intresserade och frågade lite senare om han ville testa att spela med oss i caYa då vi precis tappat en spelare.



Så ni har inte känt honom längre än ett par dagar?



Nej precis, vi har sett honom spela här och var, och chea och Hyper har spelat med honom i team DJYR då och då, men vi har inte pratat med honom närmare innan detta.



Vad kommer skillnaden att spela med iLight jämfört med craz att bli tror du?



Förhoppningsvis inte någon större skillnad alls eftersom det känns som ILight kommit in bra i det hela, han har mycket vana från cs-spelande och anapassar sig fint. craz är svårersättelig i sitt spel och den sociala biten eftersom han bland annat varit vår irl-polare i två år och spelat i caYa väldigt länge, så allt kanske inte iLight hinner snappa upp på knappt två dagar :)



Hur stor inverkan på er position som en av de bästa klanerna i Sverige har spelarbytet craz-iLight gjort? Hur lång tid tror du att det tar tills ni är tillbaka på samma nivå som ni var med craz igen?



Vi får se, det som ska poängteras först är att iLight ännu inte är member, vi testar spela med honom, och han testar att spela med oss, vi har tre officiella matcher nu till att börja med och vi tyckte från båda sidor att det kunde vara en bra start för att känna hur det känns.



Om sen både vi och han är nöjda med det hela, ja då är vi säkert tillbaka på fötter väldigt snabbt, vi har både motivation och alldeles för mycket tid till CS.



Har ni tittat på några andra spelare? Blir det aktuellt med fler tryouts eller några andra förändringar i laget?



iLight är den första vi spelat match med sedan craz lämnade, just nu är det inte aktuellt med fler förändrningar utan vi lägger all tid på att testa med honom först. Om sedan han inte trvis med oss eller tvärtom, ja då blir det aktuellt att testa någon ny.



Ikväll kommer ni att möta Begrip Göteborg i Gamers Heaven. Vad tror du om den matchen?



Rent resultatmässigt är det svårt att gissa på en map dust2 (i alla fall när cheas adsl fortfarande är urballat :). Men jag både tror och hoppas att vi kommer att ta hem det på rutin. Dust2 har vi alltid gillat :)



Tack för din tid och lycka till ikväll! Något du vill tillägga?



Grattis till Fragbite som vann vår stora tävling "Gissa 5e spelaren", ett paket kommer på posten! :)

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..