×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

blomstar blir Volt Gamings femte spelare *

1
I måndags rapporterade vi om att paradox fått sparken från Volt Gaming. I en kommentar till Fragbite berättade paradox att han var besviken på hur hans lagkamrater skött det hela. Volt Gaming bekräftade lite senare paradox bortfall och förklarade det med att paradox helt enkelt inte passade in i lagets spel, samtidigt som man underströk att det inte var några fel på hans person. Idag presenterade man paradox ersättare.
Spelaren som kommer ersätta paradox i Volt Gaming, är blomstar som tidigare sågs spela i svensknorska Global Gaming. I Volt Gamings pressmeddelande uppges ingen anledning till varför blomstar valt att lämna sitt gamla lag, men att man med öppna armar välkommnar honom in i laget. Inte heller hos Global Gaming finns för tillfället något att läsa om blomstars avhopp från laget. Fragbite kommer under kvällen söka inblandade parter för kommentarer.

Volt Gaming består alltså av följande spelare:
blomstar
duell
Jumpy
threat
sonneL
Lagets första framträdande blir på det danska LAN:et SLKS Slap som arrangeras i slutet av oktober.

Pressmeddelandet hittar ni här.

* Uppdatering: Firat, som spelar i blomstars förra lag, Global Gaming, var inte besviken över hans lagkamrats avhopp – snarare tvärtom:
Var nog det bästa som kunde hända. Vi har från och med i dag börjat pracca med en ny spelare och tanken är att vi har en fullständig femma inför HW-LAN i Oslo 4-8 oktober. Tanken är att vi efter det kommer ha en lokal lineup där samtliga bor i Kristiansand, Norge.
Därmed kan Firat också meddela att det inte heller finns någon bitterhet mellan Global Gaming och blomstar, dels eftersom spelaravhopp är en del av esporten och dels eftersom laget ju inte for illa av blomstars flytt.

Vem den nye spelaren i Global Gaming är kommer, om allt går bra, att offentliggöras inom 1-2 veckor, i vilket fall som helst blir det innan HW-LAN i början av oktober.

Kommentarer om Volt Gamings rekryt från Volt Gaming-spelaren Jumpy kommer senare ikväll.

210 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 210 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..