×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

paradox sparkad ur Volt Gaming *

1
I början av sommaren gick cisco9 till organisationen Volt Gaming Syndicate. Laget har under sommaren och hösten deltagit i bland annat Rendezvous och Extreme Masters-kval.
Nu meddelar dock spelaren paradox att han utan förvarning har blivit sparkad ur laget. Han berättar om den dåliga stämningen i och att anledningarna ska ha varit att han har hållit tillbaka laget och underpresterat.
Stämningen mellan oss är inte den bästa, då jag anser att anledningen till varför jag blev kickad är orättvis. Besvikelsen väger ännu tyngre på threat, som jag har spelat med i nästan två och ett halvt år. Att han skulle kicka mig utan att blinka, att inte ens säga lycka till i framtiden, gör bara stämningen ännu mer laddad.
Vilhelm säger vidare att han inte har mött någon kritik eller sett någon som helst antydan till detta förrän i dag, då han även blev tvungen att lämna laget.

I och med att paradox lämnar står Volt Gaming kvar med dessa fyra spelare:
threat
sonneL
Jumpy
duell
Den slutliga kommentaren som paradox gav var följande:
Jag är frukansvärt besviken på mina föredetta lagkamrater, och INTE organisationen Volt-Gaming (dom har skött ett bra jobb). Tyvärr kan jag inte önska den nya lineupen lycka till, utan kan bara hoppas på att dom har gjort ett misstag.
Fragbite har sökt andra spelare i Volt Gaming för kommentarer, dock utan framgång. Volt Gaming kommer hursomhelst att offentliggöra en ny spelare runt 20.00 på tisdagskvällen.

* Uppdatering: Efter ett kort snack med knw från Volt Gaming, får vi reda på att Volt Gaming har valt att inte kommentera varken incidenten eller paradox uttalande. Istället avslöjar man att vi kommer att få "nästa del att lägga till skvallret" redan ikväll eller eventuellt under morgondagen, då en ny spelare kommer att presenteras.

480 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 480 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..