×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

craz lämnar caYa

1
Idag förlorade come as You are (caYa) en av deras fem medlemmar - craz - efter att denne varit inaktiv under en längre tid. Laget består nu utav fyra stycken spelsugna gossar, men någon ersättare till craz är ännu inte funnen. Vi intervjuade Hyper för att ta reda på mer.
Hyper (caYa)




Varför har craz lämnat laget? Var det hans eget beslut eller klanens?



Det var nog lite både och. craz tappade helt suget för CS, han tyckte inte det var roligt alls längre och spelstrejkade därför. Vi gav honom i stort sett ett ultimatum, antingen börjar du spela igen eller så måste vi gå vidare och leta efter en annan spelare, han valde därefter att lämna klanen.



Så detta är slutet för hans CS-karriär?



Slutet och slutet, det kan nog bara han svara på men det är nog det sista du ser av craz på den här nivån skulle jag tro.



Har ni någon/några ersättare på gång?



Nja, det vill jag inte påstå. Det finns dock en del namn vi har kollat på, och jag vill understryka att vi inte kommer svara på privvmsg med "kan jag få trya?" eller liknande.



Hur påverkar det här faktumet att ni deltar i flertalet turneringar just nu?



Ja du, hur man än vrider och vänder på det kan det ju aldrig vara bra att få ett avhopp i ett sådant här läge. Men vi kommer att lösa det med antingen en "tryout", "prospect" or whatever. Eller helt enkelt en inhoppare. Men vi kommer nog prioritera lite när de gäller cuperna, kan bli en del walkovers :(



Vad var craz position inom laget? Blir det någon speciell lucka som måste fyllas?



Han höll ryggen ;) Nja seriöst, som person går det inte att ersätta honom, den sociala delen inom en klan är väldigt viktig för att det ska funka, spelmässigt går alla att ersätta men inte som person. Vi hoppas hitta en person som kan anpassa sig till oss både spelmässigt och socialt, precis som craz.



Vi såg att du har en film på gång. Hur går det med den och om hur lång tid planerar du att släppa den?



Det går bra. Jag har gjort klart introt, valt musik med mera, det enda som fattas är fragsen, jag har en hel del riktigt fina frags, men inte så det fyller ut en hel film, eftersom vi haft ett spelavbrott så har jag inte så mycket material. Jag beräknar mig själv vara klar om ca två till tre veckor.



Tack för din tid och lycka till med sökandet efter nummer fem. Något du vill tillägga?



Tack själv, det ska nog gå bra. Och jag vill tillägga att det var förbannat roligt att lära känna och få tillbringa tiden med dig craz, men allt har ett slut. Och räkna med att caYa kommer tillbaka, starkare än någonsin :)

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..