×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

cisco9-laget går till Volt Gaming Syndicate *

1
Det nya cisco9-laget har utmärkt sig med både ett gammalt och hyfsat välpolerat namn och en del fina prestationer. Bland prestationerna märks en tredjeplats på Krangparty bakom Lehnitz och SK samt delad tredjeplats på förkvalet till ESWC på Gamers Paradise i helgen.
Idag offentliggjorde man att man byter organisation från cisco9 till "Volt Gaming Syndicate". Någon anledning till varför bytet gjorts eller vad som kommer att hända med den gamla cisco9-organisationen har inte uttalats. Dock skriver Volt Gaming Syndicate själva att man är en del av "Volt Group" som är ett "gigantiskt pussel" som man arbetat dag och natt med att sätta ihop. Vilka övriga organisationer som ligger under Volt-gruppen och hur gigantiska de är återstår än så länge att se.

Man har dock så här långt Saitek, Saitek-distrubutören Cbiz och nyöppnade Internetcafét Zkillz i Stockholm på listan över partners. Mer information samt uttalande från Volt Gaming Syndicate själva finner ni på den mindre originella adressen volt-gaming.com. Mindre formellt är det #volt som gäller.

Laget består fortfarande av dessa fem spelare:
paradox
threat
Jumpy
Robin
sonneL


* Uppdatering: Nyblivne Volt-spelaren Jumpy ställde upp på en intervju som ni finner nedan.
Jumpy


Tjena Jumpy! Ni offentliggjorde idag att ni lämnat cisco9 för Volt Gaming Syndicate, berätta om hur bytet gick till!

Vi blev kontaktade av en av ägarna från Volt Gaming och dem berättade att dem var intresserade av vårt lag. Sedan träffades vi efter ESWC-kvalet på GP där vi gick in mer på detaljer efter mötet på GP var det så gott som klart.


Vad sade cisco9 om organisationsbytet?

Vi erbjöd Raw att följa med oss till Volt men han ville stanna i cisco9, såklart han inte ville att vi skulle byta organisation men jag tror att han förstår oss på ett sätt.


Vad får ni av Volt som ni inte fick av cisco9?

Just nu har vi samarbete med Cbiz, Saitek och IT-cafét zkillz mer kan jag inte säga just nu.


Du kan alltså inte gå in på vad ni får från sponsorerna, exempelvis nyöppnade Zkillz i Stockholm?

Vi får spela från zkillz gratis, dem andra sponsorerna vill jag inte gå in på detaljer om.


Volt skriver på sin hemsida om en "Volt Group" och beskriver den som ett gigantiskt pussel, kan du berätta mer om detta?

Inget jag vill gå in på nu detta får organisation gå ut med när dem vill.


Till helgen kommer ni att ställa upp i WSVG-turneringen på Dreamhack, vad tror du om era chanser där?

Europas bästa lag ska delta och som ett nytt lag är det inte lätt att möta dessa lag men jag tror och hoppas att vi kan göra ett bra event.


Tack för din tid och lycka till på Dreamhack! Är det något som du vill tillägga?

Jag vill tacka Raw för våran tid i cisco9 och även tacka Volt Group och våra nya sponsorer www.saitek.com, www.zkillz.com, www.cbiz.se. sonneL och azl är KINGS! :D

120 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 120 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..