×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Pratstund med ScreaM, MegatoN och fnazze från mYm

1
ScreaM, fnazze och MegatoN satt sent igår kväll och besvarade frågor i en IRC-kanal som ett del av ett jippo för betalmedlemmar på mYm:s webbsida. Dessvärre var vi lite sena in i leken så diverse skumma människor hade slösat bort tiden på frågor om crosshair-inställningar och skärmupplösning i CS.
Hursomhelst så lyckades det under den dryga halvtimmen som frågestunden pågick ställas ett par intressanta frågor. Exempelvis får vi veta att någon riktig ingameledare inte har funnit sig in i rollen, men att Zad är den som drar taktiker i början av rundorna.



ScreaM tror att han kommer att vara tillbaka i full form om inte allt för lång tid, trots att han har varit borta i hela 40 månader. Dock får han även erkänna att spelet har förändrats mycket sedan han spelade sist, som exempel tar han upp att rekylen har förändrats samt att varken FAMAS eller Galil ens existerade senast han var aktiv.



Han har även märkt av stilen att dutta ett skott i taget som den tyske DkH-spelaren BurningDeath introducerade i ett demo för numera länge sedan:

- Och så någon ny "skjutstil" med AK när man typ duttar dem till döds, vilket verkade rätt udda, bara skjut dem i huvudet istället? :)



Man kommenterade även Krangparty, där man förlorade mot SK med hyfsat knappa 12-16 innan man en bit in i loser bracket slogs ut av mixlaget letter med 10-16. Medan ScreaM efter omständigheterna ändå var rätt nöjd med prestationen så var MegatoN mindre förlåtande:

- Vårt mål var helt klart att kvalificera oss, vilket vi inte gjorde så vi är djupt besvikna med vårt resultat, och vi kommer att träna hårdare till nästa gång.



Det klargjordes även att man kommer att delta i ESWC-förkvalet på Gamers Paradise nästa helg. Man hoppas kunna vinna kvalet, men berättar även att Zad for utomlands igår och inte kommer tillbaka förrän den 8 juni, det vill säga två dagar före förkvalet. Med andra ord har man inte några vidare förutsättningar för föreberedelser.



Faktumet att MegatoN nu inte längre spelar tillsammans med Magix kom av att man helt enkelt inte fick samma erbjudanden. Avslutningsvis kommenterade man SK:s byte av Snajdan mot GoodFella med att GoodFella var ett naturligt val eftersom han kände spelarna i SK.



mYm består av följande spelare:
Zad

ScreaM

fnazze

MegatoN

solido

IsKall (inaktiv)

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..