×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ScreaM med mYm och Magix med c9 på Krangparty

1
I helgen kommer Krangparty att äga rum i Sundsvall med 30 000 kronor och två platser i finalkvalet till ESWC i prispotten. Tidigare idag meddelade vi att SK kommer att delta, nu är det klart att även mYm far norrut, dock inte med sin ordinarie laguppställning.
Längst ut i mYm:s rad i Sundsvall sitter nämligen ingen mindre än ScreaM, som vi senast såg i en 2easy-satsning för hela två år sedan. ScreaM gjorde sig känd som en av profilerna i Matrix och fortsatte sedan med en kortare period i NiP innan laget gjorde bytet till SK, som ScreaM valde att inte följa med till.

I mYm ersätter ScreaM IsKall. Någon information om varför IsKall inte spelar eller om det är mer än en temporär lösning för Krangparty finns inte eftersom mYm än så länge inte har sagt något om situationen.


mYm:s laguppställning på Krangparty blir följande:
solido
fnazze
Zad
MegatoN
ScreaM
En annan inhoppare på Krangparty är Magix, som spelar istället för paradox med nyuppstartade c9. För tre veckor sedan blev Magix tillsammans med zaffe bänkad i Raw Gaming till fördel för nyförvärven Hyper och hibb. c9 kommer att ha följande uppställning på Krangparty:

Jumpy
sonneL
threat
robin
Magix

279 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 279 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..