×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

[PlayIT] Spunk i rampljuset

1
PlayIT spelade alldeles nyss klart sin GamersHeaven-match mot team9s andralag. Det slutade med en förkrossande seger med hela 13-1. Jag högg tag i Spunk för en kort intervju om den nya line-upen och om hur PlayIT’s framtid ser ut.
Spunk


Grattis till segern, hur känns det nu såhär direkt efter matchen?



Jo tack. De känns bra tror ja. Motståndarna var trevliga, matchen gick snabbt med vinst till oss så de gick som de var tänkt typ. Min mage är skum men vi hade fett bra lagmoral!



Vad tycker du om matchen i sig?



Jo matchen var kul. Trodde det skulle bli ett liknande resultat. Lite tråkigt bara att vi tappade sista rundan som CT, dock hann vi få VioleX och inviga honom i vår kära klubb 0-12 på SoGamed.



Hur tyckte du de nya grabbarna skötte sig idag?



De skötte sig, som vanligt, kalas. Det är otroligt skön stämning i klanen nu, alla skrattar och har kul även när de mot ALLA odds går lite mindre bra.



Om du skulle jämföra det nya laget med det gamla ser du några direkta fördelar/nackdelar?



Svårt, antar att det gamla laget hade det TP som krävdes. I dagsläget kan de uppstå situationer där alla inte har riktigt koll på vad dom andra gör, vilket kan resultera i förlorad runda. Fördelen är att (och det är en otroligt viktig fördel i min mening) laget känns stabilare nu. Alla verkar vilja åt samma håll och det ger resultat i eventuella oenigheter.



Vad har ni för planer i framtiden?



Nu närmst är det ett lokalt LAN i Örebro som vi ska delta på. Sen är det lite andra grejer på gång som jag inte tror jag kan prata om. Men framtiden ser ovanligt ljus ut. Tror inte någon av oss någonsin haft så här mycket att se fram emot i våra ”cs-karriärer”.



Nu har jag inte fler frågor, något avslutande damp du vill ha ur dig?



Njaa, dampet överlåter jag oftast till t0fflan eller dernulf. Jag får passa på att tacka Café PlayIT för att vi får vara bäst därifrån, samt fegis för att dom ger oss bästa tänkbara servern att spela på. Ber även alla heja på mig för nu ska jag bli kock!

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..