×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

IsKall om det nya mYm

1
Efter ett par veckors arbete i det dolda formades till slut det nya svenska laget mYm igår kväll. Laget består av ett äkta ihopplock av svenska spelare, där närmaste parallell dras till det gamla Stockholmslaget ownage där tre av spelarna figurerat. Förutom de tre före detta ownage-spelarna, som är MegatoN, fnazze och Zad, består laget av Begrips förre lagledare IsKall samt solido som senast känns igen från fnatic.
Med detta har ett nytt lag med potential att nå långt fötts. För att få en inblick i lagets tankar omkring just hur långt de tror de kan gå samt allt möjligt kopplat till just klanfödelsen har vi tagit tag i IsKall för en intervju, en intervju som går att hitta i lodrät riktning.

IsKall (mYm)



Kan du berätta hur laget formades?

Laget formades mer eller mindre av fnazze, solido och MegatoN som har spelat väldigt mycket ihop den senaste tiden. Dvs i cb-mixar och övrigt. De frågade mig om jag ville spela med dem och vi har testspelat lite och det har varit rätt blandade resultat men sen vi började provspela med zad har det faktiskt släppt och vi har spelat i överlag riktigt bra för att bara köra på utan några direkta taktiker nu i början.


Sedan f0rest och Tentpole gick till fnatic har du varit en del av spillrorna av det tidigare framgångsrika Begrip-laget. Har det varit tal om att bygga upp ett nytt lag under Begrips flagg?

Jo det har varit väldigt många olika lineuper på gång och det har ryktats både det ena och det andra. Ofta finns det ju sanning i rykterna till en början men det ändras oftast över en natt. Jag hade väl ett par olika förslag till ny lineup hos Begrip men det blev aldrig riktigt 100% ett lag som jag trodde på så det rann tyvärr ut i sanden.


Hur kommer laget struktureras upp rent organisatoriskt? Kommer du exempelvis axla rollen som in game-ledare?

Jag sa i början att jag helst inte ville styra så mycket som jag gjort tidigare då man tappar en hel del individuellt när man nästan bara koncentrerar sig på motståndarlagets spel. Dock så är det ju tyvärr väldigt svårt att hålla sig borta från att lägga sig i så det blev väl mer eller mindre naturligt att jag fick ta den rollen. :)


Vad är dina första intryck av laget? Är det några speciella utstickande styrkor som redan hunnit synas från laget?

Det finns mycket positivt individuellt men även endel negativt rent lagmässigt. Vi ska helt enkelt lära oss att spela mer som ett lag och hjälpa varandra i olika situationer.


Vilka taktiska roller kommer respektive spelare i laget ta?

Vi har det inte så uppdelat att vissa ska göra si och andra så. Vi kommer försöka att köra på som ett lag och därmed ha så få svaga punkter som möjligt. Sen kan ju alla utnyttja sina starka individuella saker som Zads deagle är ju inte speciellt rolig att få i nyllet.


fnazze var det länge sedan man såg av i klanvärlden – kan du berätta lite om hur han är som spelare?

Han är en spelare som räknas in under kategorien underskattade enligt mig. Han kan spela grymt bra likaväl som någon annan och jag hoppas att han kommer visa det! :)


MegatoN och Magix har under en väldigt lång tid varit ett radarpar och figurerat i samma klaner i flera år – vet du hur det kommer sig att Magix inte är med i det här laget?

Jag vet faktiskt inte. Det har helt enkelt inte varit något speciellt vinnande koncept och om jag ska vara ärlig så var det nog inte fel gjort av de båda att gå skilda vägar.


Har ni satt upp några målsättningar för laget för 2006?

Nej inte direkt. Vi kommer ta en tävling i taget och förhoppningsvis bli bättre desto längre vi spelar ihop.


Några inplanerade evenemang?

Vi håller på att diskutera det just nu så jag kan tyvärr inte säga. Men de största ska vi iallafall åka på är det tänkt!


Då ska du ha ett lycka till med laget! Några avslutande ord?

Tack till dig och hela Fragbite för en bra och fungerade sida! Kika gärna in på www.meetyourmakers.com och spana in vad de har att erbjuda!

168 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 168 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..