×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stoffa lämnar GoL

1
GoL:s manager och Sveriges landslags lagkapten, Stoffa, har nu lämnat sin position som manager i GoL till fördel för nykomlingen Dollar, som senast var manager för Rounders. I framtiden kommer Stoffa att satsa på skolan och sin egen karriär som CS-spelare, läs mer om det hela i vår intervju.
Stoffa




Varför har du valt att lämna GoL?



Jag känner att jag inte har lika mycket att ge längre, jag börjar ligga efter i skolan nu, och måste ta tag i det för snart tar jag studenten. Sen har jag också börjat lira CS igen rätt seriöst med mycket goda resultat faktiskt, så manager delen kommer läggas ner för min del, Team Sweden kommer jag nog fortfarande att hålla i dock! Det är väldigt kul och jag gillar att ta ansvar för sådana saker, för jag gör det väldigt seriöst!



Kommer du alltså att satsa på att bli spelare på toppnivå i framtiden?



Ja, efter att jag har ordnat upp skolan igen så är nog CPL planen för mig! jag har som sagt spelat en hel del på senaste och det har gått väldigt bra! :)



Har du kanske till och med någon klan på gång redan nu?



Jag lirar med några riktigt trevliga/duktiga killar nu faktiskt och vi har fått ett café spons, så troligen kommer jag starta upp med dem, vi ska bootcampa nu i helgen, sen får vi se hur det blir! :)



Vet du hur GoL kommer att göra för att fylla hålet efter dig?



Ja, jag har redan fixat till det hålet, och lärt honom vad som gäller, hehe. Det är ingen mindre än Dollar från Rounders! En MYCKET duktig manager!



En av anledningarna till att Dollar anslöt sig till GoL var ju att han skulle få arbeta med dig, hur känns det att lämna honom som ensam manager nu efter så här kort tid?



Det känns lite taskigt, fast jag informerade honom rätt så fort att jag hade tankarna att lägga ner med managerarbetet! Det känns samtidigt väldigt bra att någon så duktig/trevlig person som Dollar tar över efter mig!



Vad tror du om GoLs framtid som lag?



Jag tror att GoL har stor chans på kommande events att fortfarande vara ett top lag, men jag vet tyvärr för lite om den nya lineupen för att våga lova att de kommer ligga top 3 som de alltid har gjort förut!



Tack för din tid och lycka till med CS-spelandet. Ordet är fritt.



Tack du med för intervjuen, jag vill passa på att tacka fegis för deras server som de gett oss i GoL, sen vill jag även tacka THookie i GoL för allt han har gjort för mig! :>

69 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 69 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..