×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Här rappar s1mple på scen i Dubai

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev delade scen med den ryska rapparen.
Förra veckan meddelade CS-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev att det inte ser ut att bli en tävlingscomeback för honom under vårsäsongen. Istället verkar stjärnan fokusera på att göra sådant han normalt inte kan göra under en tävlingssäsong.

En sådan sak är att uppträda på scen i Dubai. Medan de flesta andra proffsspelarna förbereder sig inför ESL Pro League-slutspelet passade s1mple på att göra ett framträdande tillsammans med den ryska rapparen Morgenshtern under en av rapparens konserter i Dubai.

Det är inte första gången som Morgenshtern frekventerar med CS-spelare. För ett par år sedan var han en av rapparna som s1mples före detta lagkamrat Kirill "Boombl4" Mikhailov spelade in en låt tillsammans med efter att han blivit bänkad från Natus Vincere.

Morgenshtern är en av de ryska artister som öppet motsatt sig Rysslands invasion av Ukraina.

Se s1mples freestyle:

Artikelbild: Skärmbild/X och Morgenshtern/Telegram
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..