×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förvåning efter Metizports bänkning: "Väntade mig inte detta"

1
Metizport-spelarna verkar förvånade över organisationens val att bänka Tim "susp" Ångström.
Under måndagskvällen meddelade succélaget Metizport att organisationen valt att bänka Tim "susp" Ångström. Beslutet har mötts med förvåning av inte bara fansen utan också lagets egna spelare.

I ett inlägg på X skriver susp att han "inte väntade sig det här draget alls" samtidigt som han önskar sina forna lagkamrater lycka till framöver. Även susps tvillingbror Adam "adamb" Ångström uttrycker förvåning över organisationens drag.

"Kunde inte se detta hända och det känns inte rätt med tanke på hur han presterade för sina roller som han aldrig har spelat förut men ändå gjorde det jävligt bra. Men ibland måste svåra beslut tas för att det ska bli bättre. Jag är säker på att han kommer att hitta ett nytt lag som kommer att passa honom bättre snart, tack susp", skriver adamb.


Samtidigt som spelarna uttrycker förvåning över att susp får lämna laget skriver Metizports coach Ahmed "abdi" Abdi att beslutet inte var lätt men att den sportsliga ledningen i organisationen tror att det är rätt drag för att få laget att utvecklas.

"Stor shoutout till susp för allt hårt arbete han lagt ner med oss. Det var inte ett lätt beslut, men vi tror att det är det bästa för lagets framsteg", skriver abdi.


Artikelbild: Metizport/X och Johanna Wallén/Bildbyrån
Videokälla: Blast/Twitch

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..